Facebook
Pinterest
Blogger
Twitter
@rendszamtabla Tweetjei

Rendszámtábla készítés
EGYEDI RENDSZÁM KIVALTÁSAEgyedi rendszámtábla igénylés és pár tudnivaló

Egyedi rendszám kiváltás Az egyedi rendszámtábla igénylést elintézzük Önnek! Ha nem tudja, mi a menete ennek az igénylésnek, bízza ránk!

A rendszámtábla egyetlen járműről sem hiányozhat, ha szabályosan bejegyzett és az előírásoknak megfelelő autóról van szó. A rendszámtáblák lehetnek sorozatrendszámok és egyedi, különleges rendszámtáblák is. A saját rendszám az egyedi rendszámtábla igényléssel kerülhet egy autóra. Az egyedi rendszámtábla igénylést sokan választják az autótulajdonosok közül, annak ellenére, hogy egy különleges és az átlagostól eltérő rendszámtábla cseppet sem olcsó dolog. 

A saját és egyszeri rendszámtábla ára nem minden esetben jelent ugyanakkora összeget. A költségek alakulása nagyban függ attól is, hogy az igénylő a milyen hosszú és milyen szám, betű kombinációban tervezett rendszámtáblát szeretne. Az egyedi rendszámtábla igényléshez egy kalkulációt is érdemes ezért elvégezni. A kalkuláció megmutatja, hogy mennyibe kerülne egy tetszőlegesen választott és megtervezett rendszámtábla.

Az egyedi rendszámtábla igényléskor el kell dönteni, hogy milyen kombinációban szerepeljenek a betűk és számok. Lehetséges több verzió is, ráadásul nem is kell ragaszkodni a megszokott, három betű és három szám kombinációjához. Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy 2022 nyarától, júliustól új formátumú rendszám lép életbe, ami azt jelenti, hogy a sorozat rendszámokon négy betű és három szám lesz látható. Az új autókat már ilyen rendszámokkal küldik az utakra. Ez nem jelent változást arra vonatkozóan, hogy továbbra is lehet egyedi rendszámtáblát igényelni.

Az ügyintézés, az ügyfélfogadó ablakok előtt ácsorgás senkinek sem a kedvenc időtöltése. Bizonyára Ön sem szeretne az ilyen teendőkre órákat pazarolni a hétköznapjaiból. A szükséges teendők listáját mi pontosan ismerjük és már számos alkalommal kipipáltuk őket. Amennyiben szüksége van a segítségünkre, lépjen velünk kapcsolatba, többek között az egyedi rendszámtábla igényléshez is! A honlapunkon szereplő elérhetőségeken kérjen tájékoztatást a kollégáinktól!

Egyedi rendszám kiváltás problémamentesen! 

Egyedi rendszám kiváltás Egyedi rendszám kiváltás gördülékenyeken. Vágjon bele bátran az ügyintézésbe, velünk sokkal könnyebb dolga lesz az adminisztrációban!

Sok autós régóta szeretné kiváltani egyedi rendszámát, azonban egyesek azért várnak ezzel hosszabb ideje, mert nem akarnak belebonyolódni az ügyintézésbe. Többen is attól tartanak, hogy valamiről megfeledkeznek, emiatt jóval problémásabb, hosszadalmasabb lesz az egyedi rendszám kiváltása. Amennyiben Ön is ettől tart, keressen fel bennünket, és elfelejtheti a bonyodalmakat!

Az egyedi rendszám kiváltása velünk könnyű és gördülékeny, hiszen kellő gyakorlattal rendelkezünk ezen a területen. Tudjuk, hogy mire van szükség a gyors és egyszerű ügyintézéshez, általunk hamar hozzájuthat a régóta vágyott egyedi rendszámtáblához. Rengeteg időt is spórolunk Önnek, hiszen ameddig teendőivel foglalkozik, cégünk bonyolítja le a kiváltást.

Válasszon minket, és valósítsa meg az álmait! Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatásról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 • >> gyors

  Budapesten és környékén
  akár 1-2 órán belül!

  Az ország egész területéről befutó ügyfeleknél is 1-2 nap átfutási idő, a lehető leggyorsabb okmányirodai, rendszám, autóvizsgáztatás és egyéb területeken történő ügyintézés.

 • >> egyszerű

  Vállaljuk a hivatali ügyintézés nehézségeit...

  Mi majd sorban állunk Ön helyett! Okmányirodai ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, autó regisztrációs adó befizetése, próbarendszám kiváltása, illetve a teljes forgalomba helyezés.

 • >> rugalmas

  Egyedi igények és
  személyes ügyfélkapcsolat

  Segítünk eligazodni a bürokrácia útvesztőjében! Megrendelőink között magánszemélyek, autószerelő műhelyek, vállalatok, autószalonok, autó és motorversenyzők, veterán autósok, diplomáciai testületek, fuvarozó cégek találhatók.