Facebook
Pinterest
Blogger
Twitter
@rendszamtabla Tweetjei

Rendszámtábla szolgáltatásokMindenbenSegítségOkmányirodai ügyintézésen, műszaki vizsgáztatáson keresztül az autó regisztrációs adó befizetése, próbarendszám kiváltása, illetve a teljes forgalomba helyezési eljárás lebonyolítása valamint az ehhez kapcsolódó egyéb teendők elintézése tartozik szolgáltatási körünkbe. Megrendelőink között magánszemélyek, autószerelő műhelyek, vállalatok, autószalonok, autó és motorversenyzők, veterán autósok, diplomáciai testületek, fuvarozó cégek ügyintézését vállaljuk. A folyamatosan változó jogszabályok nyomon követésével próbálunk kiutat mutatni a bürokrácia útvesztőjéből legyen szó autó átírásról vagy egyedi rendszámtábla készítésről. Budapesten és vonzáskörzetében 1-2 órán belül, de természetesen az ország egész területéről befutó ügyfeleknek is 1-2 nap átfutási idővel szívesen segítünk. Bővebb információkért olvassa el bemutatkozónkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken!

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, keressen fel minket a +36-30/525-71-11 telefonszámon! • Hatósági árak:


  Forgalmi engedély: 6.000,- Ft

  Törzskönyv: 6.000,- Ft

  Új rendszám kiváltása 8.500 Ft

  Sérült, elveszett rendszámtábla gyártatása: 12.300,- Ft

  Új motorkerékpár rendszám kiváltása: 5.500,- Ft

  Műszaki érvényesítő címke: 585,- Ft

  Egyénileg kiválasztott rendszám:
    (4 betű 3 szám) 112.450,- Ft,

  Egyedileg legyártott rendszám:
    (5 betű 2 szám, vagy 6 betű 1 szám) 435.000,- Ft,

  Sorozatrendszám EU-sítása: 56.000,- Ft

  Egyedi, egyéni rendszám EU-sítása: 23.500,- Ft

  Próbarendszám + napló: 38.000,- Ft


  Üzembentartói jog bejegyzése:
  a tulajdonjogszerzési illeték 25%-a


 • Vagyonszerzési illeték:


  KW / évjárat szerint
   
  Díjszabás táblázat:
   

  Teljesítmény (kW) Jármű kora (év)
  0-3 év 4-8 év 8+ év felett
  0-40 550 Ft/kW 450 Ft/kW 300 Ft/kW
  41-80 650 Ft/kW 550 Ft/kW 450 Ft/kW
  81-120 750 Ft/kW 650 Ft/kW 550 Ft/kW
  120+ 850 Ft/kW 750 Ft/kW 650 Ft/kW

  1 kW = 1,36 LE
  1 LE = 0,736 kW

 • Fontosabb szolgáltatásaink

  - Okmányirodai ügyintézés
  - Műszaki vizsgáztatás
  - Autó Regisztrációs adó befizetése
  - Próbarendszám kiváltása
  - Gépjármű forgalomba helyezés

   

Nincs tapasztalata a próbarendszám kiváltásával kapcsolatban?

Próbarendszám kiváltásaPróbarendszám kiváltásra lenne szükség, de még nincs tapasztalata ezen a területen? Keressen bennünket már elsőre, így elkerülheti a kényelmetlenségeket!

Bizonyos cégvezetőknek nem igazán van tapasztalatuk a próbarendszám kiváltásában. Például új tevékenységet vezettek be a vállalkozásba, amellyel kapcsolatban elkerülhetetlen az ügyintézés. Egyesek hajlamosak kétségbeesni, mert nem igazán tudják, hogy miképpen lássanak hozzá a feladatnak.

Próbálnak információkat gyűjteni ismerősöktől, más vállalkozóktól, azonban ezek között lehetnek olyan dolgok, amik nem eléggé pontosak. Ezek az információk több kényelmetlenséget is okozhatnak, egyúttal pedig megnövelhetik a próbarendszám kiváltásának idejét.

Próbarendszám kiváltás gördülékenyen

Ha felmerül a próbarendszám igénye, célszerű rögtön hozzánk fordulni, ugyanis cégünk évek óta hatékony segítséget nyújt ezen a területen is. A kellő tapasztalatnak, gyakorlatnak köszönhetően garantáljuk az ügyintézés gördülékenységét. Szinte naponta indítjuk útjára a próbarendszám kiváltással kapcsolatos ügyeket, ez pedig azt jelenti, hogy naprakész információkkal rendelkezünk.

Nincsenek pontatlanságok, vagy olyan dolgok, amik esetleg megzavarhatnák az embereket abban, hogy tisztán lássák a kiváltás folyamatát.

Velünk időt és energiát tud megspórolni

Nagyon sokan annyira elfoglaltak, hogy nem igazán lenne arra kapacitásuk, hogy még a próbarendszám kiváltásával is foglalkozzanak. Ugyanakkor ez olyan feladat, amit erre hivatkozva nem lehet elhalasztani túl sokáig, mert akkor az adott cég nem tudja a tevékenységét a szabályok szerint folytatni.

Ha az ügyfelek hozzánk fordulnak segítségért, nem kell kompromisszumot kötni, rövid időn belül le lehet bonyolítani a próbarendszám ügyintézését, így minden a tervek szerint haladhat.

Hozzon okos döntést, és keressen minket a kiváltáshoz, így csak előnyös helyzetbe kerülhet! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.A legfontosabb tudnivalók a próbarendszám kiváltásáról

Próbarendszám kiváltásaA P rendszám különleges képviselője a jármű rendszámoknak. A próbarendszám kiváltása viszont nagyon egyszerű, ha mi intézzük Ön helyett.

A próbarendszám egy ideiglenes rendszám, tehát csak időszakosan lehet használni, ellentétben az állandó változatokkal. Elsősorban az autókereskedők, autószervizek veszik hasznát és nem is igényelheti bárki. Cégek, vállalkozók számára adják ki ezt a típusú rendszámot.

Azokon a járműveken látható ilyen ideiglenes rendszám, amiket még nem vihetnek forgalomba vagy pedig ideiglenesen kivontak onnan. Ez azt jelenti, hogy a jármű kereskedésekből próbaútra, tesztre vitt autókon, az autószerelő műhelyekbe javításra vagy műszaki vizsgára szállított autókhoz kell próbarendszámot kiváltani. Magánszemélyek nem jogosultak a próbarendszám igénylésére.

A próbarendszám kiváltása csak az olyan cégeknek jár, akik a fő tevékenységükként a járművek kereskedelmét, gyártását, javítását, karbantartását tudják megjelölni. Az ilyen melléktevékenységekkel foglalkozó vállalkozásoknak is engedélyezett a próbarendszám kiváltása, de csak bizonyos feltételek mellett. Végül az olyan intézeteknek is jár a P rendszám, amik közlekedéssel kapcsolatos kutatásokat, vizsgálatokat végeznek.

Mivel a próbarendszámmal is forgalomban közlekedik az autó, így csak az érvényes szabályoknak megfelelően rögzített rendszámmal és a táblára kötött, kötelező biztosítással lehet vele az utakra menni. Szintén kizáró okot jelent, ha az autó műszaki állapota nem felel meg a követelményeknek és így közlekednek vele, illetve a rendszámmal.

A próbarendszám kiváltása tehát valamennyire eltér a többi rendszám igénylésének feltételeitől. Szükség van hozzá a cég, vállalkozó érvényes működési engedélyére, de vállalkozói igazolás vagy cégkivonat is elegendő. A cégkivonatnak három hónapnál nem régebbi, hitelesített dokumentumnak kell lennie. Ezután már csak a kérelem és a befizetés van hátra.

A próbarendszám kiváltásáról mindent tudunk, ennek köszönhetően el tudjuk intézni Önnek az igénylést, annak minden teendőjével együtt!Nekünk nem kihívás a rendszámok Okmányirodai ügyintézése

rendszámok Okmányirodai ügyintézéseA járműhöz új rendszámra van szüksége? A megszerzése egyszerűbb, mint gondolná, csak kérje tőlünk a rendszámok Okmányirodai ügyintézését!

Egy járművel nem lehet közlekedni a forgalomban érvényes rendszámtábla nélkül.  A rendszámtábla többféle lehet, akár teljesen egyedi  szám-és betűsor is kerülhet a táblára. Sorozat rendszámtáblák és különleges rendszámtáblák is forgalomba kerülnek az utakon. Az egyedi, egyéni vagy hagyományos rendszámok közül lehet válogatni. Ha egy autós hajlandó többet költeni arra, hogy az átlagból kiemelkedjen az autójára felszerelt rendszám, akkor már csak az ügyintézéssel kell foglalkoznia.

Egy rendszám lehet ideiglenes is, amit akkor kap a jármű, ha a hivatalos rendszám még várat magára és pótolni kell a régi rendszám helyét, amíg meg nem érkezik az új. A megrongálódott, teljesen tönkrement rendszám pótlása csakúgy ügyintézéssel és várakozással jár, mint egy egyedi rendszám kérelme. Egy rendszámot sajnos el is lophatnak vagy akár el is hagyhatja a jármű tulajdonosa.

Az ügyintézéshez érthető módon egyik tulajdonosnak sem fűlik a foga. Megértjük, hogy nem szívesen veszik el a hivatalos ügyek intézésének végtelennek tűnő útvesztőjében. Azonban egy kis tájékozottság, némi gyakorlat és motiváció után már sokkal gyorsabb elérni a célokat. Mi rendelkezünk mindegyik előfeltétellel, csak Önnek kell eldöntenie, hogy velünk vagy nélkülünk vág neki a rendszámok Okmányirodai ügyintézésének.

Azt javasoljuk, hogy bízza ránk az új rendszám teljes ügyintézését és mi az Ön meghatalmazásával gyorsan a végére járunk a feladatnak. Garantáljuk, hogy Ön is meg fog lepődni mennyire hatékonyak vagyunk és milyen rövid időn belül érünk el eredményt. Tegye próbára a cégünk szolgáltatásait!

Mi azért alapítottuk meg a cégünket, hogy az autó tulajdonosoknak a segítségére legyünk. Az Ön számára is van hasznos szolgáltatásunk, ha a rendszámtáblákra vonatkozik a kérése. A  kollégáinkkal meg tudja vitatni a részleteket, csak kapcsolatba kell lépnie velünk a feltüntetett elérhetőségeink egyikén. Sorozatrendszám ügyintézés időhúzás nélkül!

sorozatrendszám ügyintézéssorozatrendszám ügyintézést nem kell Önnek végeznie, mi ezzel foglalkozunk! Önnek egyedül annyi a dolga, hogy az új rendszámot átvegye!

A rendszámtáblák általános típusa a sorozatrendszám. Az átlagos sorozatrendszámot a magyar forgalmi rendszámok legtöbbje képviseli. A legutóbbi formájában ez a rendszám hat jelből áll, három betű és három szám, kötőjellel elválasztva. Ez év nyarától azonban már új formátumú sorozatrendszámokat is elkezd kiadni az illetékes hatóság. Az új rendszámok már hét jelből fognak állni, eggyel több betű váltja majd ki a megszokott formátumot, illetve a magyar címer is felkerül a rendszámtáblára. Erre azért van szükség, mert az eddig kiadott rendszámok a magyar abc végére értek, gyakorlatilag kifogyóban van a kiadható rendszámok mennyisége, így újakra van szükség. Az új formátum mellé elejétől kezdik a betűk kiosztását is.

sorozatrendszám ügyintézést minden autósnak a figyelmébe ajánljuk, felkészülve arra, hogy már új típusú rendszámtábla kerül a járművekre, ami fokozatosan felváltja a régit. Egy ilyen sorozatrendszám ügyintézés soha nem bizonyul gyorsnak, főleg akkor nem, ha valaki azt sem tudja, hol, mikor és mit kell tennie. Mi ezzel foglalkozunk, tehát nem vesztegetjük az időt azzal, hogy utána nézünk annak, hogy mit várnak tőlünk a hivatalokban. A sorozatrendszám ügyintézésben garantálni tudjuk a precíz, minden részletre kiterjedő szervezést, valamint azt is, hogy nem marad ki semmi a teendők listájáról. Önnek csupán a szükséges adatokat kell a számunkra biztosítani annak érdekében, hogy a sorozatrendszám ügyintézést határidőre el tudjuk végezni.

A rendszámtáblák igénylésében minden teendőt illetően tudunk hatékony ügyintézést biztosítani. Ismerjük azokat a hivatalokat, űrlapokat, elvárásokat, amik egy ilyen folyamatban szerepelnek. A rendszámtábla időben megérkezik és a sorozatrendszám ügyintézés hiba nélkül zajlik, ha ránk bízza és nem pedig Ön vág bele a dologba. A szolgáltatásunkról tudjon meg mindent, keressen minket az egyik, megadott elérhetőségünkön!Próbarendszám kiváltása: válassza a könnyebb utat!

Próbarendszám kiváltásPróbarendszám kiváltása, tapasztalt vállalkozással. Döntsön a könnyebb út mellett, amellyel növelheti kereskedése, szervize szolgáltatásának minőségét!

Autókereskedésekben, szervizekben szükség lehet a próbarendszámokra, ugyanis csak így tudják biztosítani a próbautakat az érdeklődők számára. Egy kereskedésben, műhelyben rengeteg tennivaló van, a próbarendszám kiváltása sok esetben inkább plusz terhet jelent a vállalkozóknak. Nem ritka, hogy a cégben annyi teendő van, hogy egyszerűen nem jut idő még erre a feladatra is. Egyesek semmiképp sem szeretnék a szolgáltatások minőségét megkockáztatni, ezért olyan megoldást keresnek, amellyel mindenki jól járhat, és a magas színvonalat is tudják biztosítani. Amennyiben ez Önnek is lényeges, a legjobb, ha ránk bízza a próbarendszám kiváltását!

próbarendszám kiváltásában hatékony segítséget tudunk nyújtani az ügyfeleknek. Ameddig Ön a vállalkozásával, szolgáltatásokkal vagy az ügyfelekkel foglalkozik, addig mi gondoskodunk arról, hogy időben rendelkezésre álljanak a próbarendszámok. Sokkal egyszerűbb, kényelmesebb velünk eleget tenni az elvárásoknak. Rengeteg terhet leveszünk a cégvezetők válláról, jóval több energia juthat a szolgáltatások minőségének javítására. A próbarendszám kiváltását teljeskörűen lebonyolítjuk, semmilyen kellemetlenség nem merülhet fel az ügyintézés során, hiszen kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van ezen a területen is. Hosszú távon számíthatnak ránk az ügyfelek, így, ha Önnek a jövőben is szüksége lenne ezzel kapcsolatban segítségre, újból kereshet minket.

A próbarendszám kiváltásában százszázalékban számíthat ránk. Válassza a könnyebb utat, így mindenki jól járhat! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Gyorsak, pontosak, ügyfélközpontúak vagyunk, mindent megteszünk azért, hogy cége sikeres és népszerű legyen. Ha kérdései lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.Sorozatrendszám ügyintézése: velünk biztosan elkerülheti a hibákat!

sorozatrendszám ügyintézéssorozatrendszám ügyintézésekor segítünk, hogy ne hibázzon, így időben hozzájuthat a rendszámtáblához. Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Ha sorozatrendszám ügyintézésbe kell belevágni, egyesek kifejezetten tartanak ettől, ugyanis nem igazán van tapasztalatuk ezen a területen. Mivel korábban nem volt szükség ügyintézésre, nem is volt az érintetteknek igényük arra, hogy elmerüljenek a részletekben, most viszont kénytelenek ezzel foglalkozni. Sokan attól félnek, hogy hiányosan adják be a kérelmüket, vagy valamit rosszul töltenek ki, így pedig még tovább húzódhat az ügy befejezése. Amennyiben Önnek sincs túl sok tapasztalata a sorozatrendszámokkal kapcsolatban, és olyan személyektől kérne segítséget, akik kellően jártasak a témában, forduljon hozzánk bizalommal!

sorozatrendszám ügyintézésben ügyfeleinknek hatékony segítséget tudunk nyújtani. Ha ránk bízza a feladatot, elfelejtheti a hibákat, kellemetlen helyzeteket. Naprakész információkkal rendelkezünk, tudjuk, hogy milyen papírokra, adatokra van szükség a gördülékeny sorozatrendszám ügyintézéshez. Velünk könnyedén tervezhet, időben hozzájuthat a rendszámához, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk. Bátran kérdezhet, az érdeklődők számára igyekszünk világossá tenni a folyamatot, így, jobban átlátható a rendszer. Akkor is kereshet bennünket, ha nincs ideje foglalkozni a sorozatrendszám ügyintézésével, viszont nem várathat magára a rendszám kikérése. Ameddig Ön dolgozik, egyéb teendőivel foglalkozik, mi gondoskodunk arról, hogy az ügye rendben befejeződjön.

A sorozatrendszám ügyintézésében számíthatnak ránk az emberek, válassza a könnyebb utat, és keressen bennünket! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat cégünkről, tevékenységünkről. Szolgáltatásainkat kedvező feltételekkel biztosítjuk az ügyfeleknek. Ha kérdezne a szolgáltatásról, vagy szeretné ránk bízni az ügyintézést, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.Próbarendszám kiváltása autókereskedelmi cégek részére

Próbarendszám kiváltásaPróbarendszám kiváltása megfizethető áron, rövid időn belül! Keressen minket bizalommal, akár autókereskedelemmel, akár járműjavítással foglalkozik! 

A próbarendszám a rendszámoknak egy speciális típusa, amit csak bizonyos helyzetekben lehet használni. A próbarendszám kiváltása olyan gépjárművekre lehetséges, amelyeket még nem helyeztek forgalomba, esetleg ideiglenesen ki lettek vonva belőle. Ennek köszönhetően többnyire autókereskedelemmel foglalkozó cégek igényelhetik, de egyes esetekben szervizeknek is szükségük lehet rá. 

A próbarendszám kiváltása az autókereskedelmek részére mindenképpen szükséges, hiszen csak így biztosítható a potenciális vásárlók részére a próbaút. Rendszám nélkül ugyanis még ilyen esetben is szabálytalan közlekedni. Amíg nem helyezik forgalomba a járművet hivatalosan, addig kizárólag a próbarendszám kiváltása után lehet közlekedni vele. Természetesen csak olyan cég igényelheti, ami megfelelő TEÁOR-számmal igazolni tudja, hogy jármű kereskedelemmel foglalkozik vagy autószervizként működik. A próbarendszám kiváltásához szükség van három hónapnál nem régebbi, közjegyző által hitelesített cégkivonatra, működési engedélyre, valamint egy szintén közjegyző által hitelesített aláírási címpéldányra. A próbarendszám kiváltásához ki kell tölteni az erre vonatkozó kérelmet és csatolni kell a kötelező biztosítás befizetését igazoló dokumentumot is. Fontos, hogy próbarendszámmal rendelkező járművel csak külön engedéllyel lehetséges személyszállítás vagy vontatás, és a vezetésére nem jogosult akárki: csak a forgalomban tartási engedély jogosítottja, valamint a vele munkaviszonyban álló személy. 

Cégünk régóta foglalkozik próbarendszám kiváltással, és kedvező áron végezzük a szolgáltatást. Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma, ha próbarendszámokra van szüksége a próbautak biztosításához! Egyedi rendszámtábla igénylése egyszerűen!

egyedi rendszámtábla igénylésAz egyedi rendszámtábla igénylését lehet egyszerűen is lebonyolítani. Ehhez csak igénybe kell vennie a szolgáltatásukat, keressen bennünket!

Az egyedi rendszámtáblák nagy népszerűségnek örvendenek az autósok körében, egyre többen szeretnék, ha a járművük ebből a szempontból is kitűnne az utakon. Ahhoz, hogy az ember hozzájusson az új rendszámhoz, többféle adminisztratív teendővel is foglalkozni kell, ezzel kapcsolatban pedig nem mindenkinek van kellő tapasztalata. Emiatt könnyen előfordulhat, hogy az ember hibázik az ügyintézés során, ez pedig tovább növeli a határidőket, így jóval később juthat hozzá az autós az egyedi rendszámtáblához. Amennyiben Ön megkímélné magát ettől, és a gördülékenyebb ügyintézés mellett tenné le a voksát, forduljon hozzánk bizalommal, mert mi szakszerű segítséget tudunk nyújtani ezen a területen is!

Az egyedi rendszámtábla igényléshez színvonalas szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek, aminek keretein belül sokkal könnyebben, gyorsabban hozzájuthatnak az új táblákhoz az érdeklődők. Segítségünkkel nem érezheti úgy, hogy teljesen magára van hagyva az igénylésben, sokkal gördülékenyebb a folyamat tapasztalt szakemberek közreműködésével. Tudjuk, hogy pontosan mire van szükség ahhoz, hogy az egyedi rendszámtáblát minél hamarabb használhassa. Szolgáltatásunk igénybevétele után nem kell aggódnia a módosítások, egyéb stresszes helyzetek miatt, amik jellemzőek lehetnek a hivatalos ügyintézés során. Hasznos információkhoz juthat hozzá, minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Az egyedi rendszámtábla ügyintézéshez cégünk kínálja az egyik legkényelmesebb, leggyorsabb opciót. Tapasztalja meg Ön is a szolgáltatás előnyeit, és vegye igénybe mihamarabb, hogy egyszerűen hozzájusson a rendszámtáblájához! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. A szolgáltatást kedvező feltételekkel kínáljuk az ügyfeleknek. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.Egyedi rendszámtábla igénylés Önnek tervezve!

egyedi rendszámtábla igénylésAz egyedi rendszámtábla igénylést nem kell Önnek megcsinálnia, bízz ránk a procedúrát! Az új rendszámtábla hamarosan megérkezik Önhöz!

Sok autó tulajdonos szeretné, ha kitűnne a járműve valamiben a többi közül. A legegyszerűbben úgy lehet megvalósítani ezt a célt, ha az autó külsejét teszi egyedibbé valaki. Az autó külseje az első, ami mindenkinek szembetűnik, ezért kaphat különleges színt, matricát, díszítést, feltűnő vagy stílusos kiegészítőket a jármű, de az is bevált módszer, ha egyedi rendszámtábla kerül a hivatalosan felszerelt helyére.

Az új rendszámtábla plusz költségekkel jár, ezt mindenki tudja, de nem ez az egyetlen akadály, amit egy autó tulajdonosnak le kell küzdenie, ha szeretné lecserélni a régi rendszámtáblát egy olyanra, amire saját maga választhat jelzést. Természetesen az egyedi rendszámtábla igényléssel is együtt jár az ügyintézés a kijelölt kormányhivatalban, ami sokszor embert próbáló feladat lehet. Az egyedi rendszámtábla igényléshez össze kell gyűjteni minden dokumentumot, amire az illetékeseknek szüksége lesz a kérelem jóváhagyásához és a folyamat elindításához, majd pedig a várakozás marad hátra, amíg megérkezik a jóváhagyás, illetve az új rendszámtábla.

Nemcsak egyedi rendszámtábla igénylést lehet útjára indítani a kormányhivatal ablaka előtt sorba állva, hanem a már meglévő rendszámtábla átruházását is, illetve annak használatát.

Az egyedi rendszámtábla igénylés költsége nem egységes, a végösszeg függ ugyanis a felhasznált karakterek mennyiségétől és típusától.  Nem minden megy át a rostán, ezzel is számolni kell.

Kímélje meg magát az ügyintézés fáradalmaitól, spóroljon meg magának egy jó adagnyi idegeskedést, kerülje el messzire a kormányhivatalokat, ha egy mód van rá! Bízza ránk az egyedi rendszámtábla igénylést és legyen új rendszámtáblája az eltervezett karakterekkel anélkül, hogy törődnie kellett volna a tennivalókkal!

A szolgáltatásaink Önnek is elérhetőek, csupán kapcsolatba kell lépnie velünk az egyik, megadott elérhetőségünkön, hogy megvitassuk a részleteket!Autó regisztrációs adó befizetésével kapcsolatban is segítünk!

Autó regisztrációs adó befizetésAutó regisztrációs adó befizetésével kapcsolatban is számíthat ránk, gyorsítsa fel az ügyintézési folyamatokat közreműködésünkkel!

Legyen szó a gépjárművek első belföldi forgalomba helyezéséről, átalakításáról, importálásáról, esetükben mindenképp számolni kell az autó regisztrációs adó befizetésével. Ezzel kapcsolatban nem mindenki rendelkezik pontos információkkal. Ilyenkor egyesek megpróbálnak internetes fórumokon érdeklődni, mások tapasztaltabb ismerősöktől kérnének segítséget. Nem ritka, hogy sokan több egymásnak ellentmondó információhoz is hozzájutnak, így pedig nagyon nehéz lesz belevágni az ügyintézésbe. Amennyiben Ön szeretne valóban pontosan tájékozódni a részletekről, és esetleg gyakorlottabb szakemberekre bízná az autó regisztrációs adó befizetését, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünket az autó regisztrációs adó befizetésével kapcsolatban is bátran keresheti. Legfőbb célunk, hogy szolgáltatásainkkal minél több területen tudjunk megfelelő segítséget nyújtani az autótulajdonosok számára. Nálunk mindig pontos információkhoz juthat hozzá, rendszeresen követjük a változásokat, az ügyintézés szigorúan az aktualitások szerint történik. Közreműködésünkkel az autó regisztrációs adó befizetése sokkal gördülékenyebb és gyorsabb, így időben befejeződhetnek a hivatalos teendők. Jóval könnyebben átláthatja az ügyintézés folyamatát, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz velünk. Kérdéseire szinte azonnal választ kaphat, kollégáink készséggel tájékoztatják minden fontos részletről.

Vállalkozásunkkal az autó regisztrációs adó befizetése sem lehet bonyolult és hosszadalmas. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és kérjen segítséget valódi hozzáértőktől! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Folyamatosan elérhetők vagyunk az ügyfelek számára, kereshet bennünket például még próbarendszám kiváltásáért is. Ha kérdései lennének, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!Próbarendszám kiváltása: hosszú távon segítjük ügyfeleinket!

próbarendszám kiváltásPróbarendszám kiváltása, profikkal, kedvező szolgáltatás keretein belül, válassza a könnyebb utat, ránk hosszú távon számíthat!

Az autókereskedések, szervizek esetében szinte folyamatosan szükség van próbarendszámokra. Egyes vállalkozásokban a rengeteg teendő miatt nem igazán van kapacitás arra, hogy kellő figyelem jusson a rendszámok kiváltására, márpedig ez esetben erre óriási szükség van. A próbarendszám kiváltása teljes embert kíván meg, aki százszázalékban ezzel a területtel foglalkozik. Elég egy apró hiba, és az adott cég nagyon kellemetlen helyzetekbe keveredhet a hatóságokkal. Amennyiben Ön elkerülné a kényes szituációkat, forduljon hozzánk bizalommal a próbarendszám kiváltásáért!

A próbarendszám kiváltása velünk sokkal kényelmesebb és egyszerűbb, hiszen mindenről mi gondoskodunk. Önnek csak meg kell várnia az ügyintézés végét, ezután pedig bátran alkalmazhatja a rendszámokat. Kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van a próbarendszám kiváltása terén, véletlenül sem fordulhatnak elő pontatlanságok, így könnyedén elkerülheti a kényes ügyeket, büntetéseket. A próbarendszám kiváltása gördülékenyebb a közreműködésünkkel. Jóval hamarabb is hozzájuthat a rendszámokhoz, hiszen a tapasztalatunknak köszönhetően az ügyintézés folyamata is gyorsabb. Nálunk biztosan elfelejtheti a stresszes várakozásokat.

Az ügyfelek hosszú távon számíthatnak ránk a próbarendszám kiváltásában, a jövőben is bátran kereshet minket a szakszerű segítségnyújtásért, cégünk mindig elérhető. Ezután már nem kell keresnie a megfelelő vállalkozást a segítségnyújtáshoz.

A próbarendszám kiváltásakor a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Válassza Ön is az egyszerűbb utat, tapasztalja meg az ügyintézés kényelmesebb formáját rajtunk keresztül! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy a segítségünket kérné, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.Motorkerékpár rendszám: jogosítvány megszerzés után számíthat ránk!

Motorkerékpár rendszám ügyintézésMotorkerékpár rendszám ügyintézés, profi, tapasztalt szakemberekkel, kedvező feltételekkel, jogosítvány megszerzése után is számíthat ránk!

Manapság sokan döntenek a motoros jogosítvány megszerzése mellett, ugyanis kétkerekű járművel gyakran sokkal könnyebb közlekedni, mint autóval. A tanulás és a vizsgák után a friss jogosítvánnyal rendelkezők új teendővel találhatják magukat szemben: a saját motor beszerzésével és az ezzel kapcsolatos hivatalos teendőkkel. E téren az egyik legfontosabb feladat a motorkerékpár rendszám kiváltása. Ezzel kapcsolatban sokaknak nem túl sok tapasztalatuk van, emiatt előfordulhat, hogy például bizonyos dokumentumokat rosszul töltenek ki. Az utólagos módosítás igencsak megnövelheti a várakozási időt, rendszám nélkül pedig nem igazán lehet elindulni a megvásárolt járművel. Amennyiben Ön is nemrég szerezte meg a vezetői engedélyét, és segítségre lenne szüksége a motorkerékpár rendszám ügyintézésében, forduljon hozzánk bizalommal!

motorkerékpár rendszám ügyintézése velünk sokkal könnyebb és gördülékenyebb. Hosszú évek óta foglalkozunk rendszámok kiváltásával, adminisztrációjával, így kellő gyakorlatunk, tapasztalatunk van e téren. Folyamatosan követjük az esetleges változásokat is, így mindig az aktualitásoknak megfelelően tudjuk elindítani az ügyintézést a motorkerékpár rendszámok esetében is. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú. A szakszerű ügyintézésnek köszönhetően rövid időn belül hozzájuthat a rendszámhoz, így nem lesz akadálya annak, hogy útnak induljon a járművel.

A motorkerékpár rendszám ügyintézésében élen járunk, válassza Ön is a kényelmesebb, biztosabb megoldást, és vegye igénybe szolgáltatásunkat! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat tevékenységünkről. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a munkánkkal. Szolgáltatásunkat kedvező feltételekkel biztosítjuk az ügyfelek számára. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.Egyedi rendszámtábla készítés várakozás nélkül
egyedi rendszámtábla készítéseAz egyedi rendszámtábla készítésének ügyintézését nyugodtan bízza ránk, ha szeretne minél gyorsabban sikert elkönyvelni ezen a téren! Megértjük, ha nincsen kedve ahhoz, hogy egyedül járjon utána minden elintézendőnek. Egy ilyen procedúra nem csupán elég hosszadalmas, de rendkívül fárasztó is tud lenni. Minden bizonnyal van jobb dolga is annál, mint hogy ügyfél szolgálatokon várakozzon vagy pedig hosszú űrlapokat töltögessen ki és hivatalnokokkal egyezkedjen. Ezeken a kihívásokon nem kell keresztülmennie akkor sem, ha egyedi rendszámtábla készítését szeretné elintézni.

Forduljon olyan céghez, ami kifejezetten rendszámtábla szolgáltatásokra specializálódott és mindent el tud intézni az Ön nevében, ha úgy akarja, az egyedi rendszámtábla készítést is! Mit nyer azzal, ha egy kis összeget arra szán, hogy a szolgáltatásainkat igénybe vegye? Először is biztosan elkészül majd a megrendelt és áhított, egyedi rendszámtáblája. Másodjára pedig nem kell semmilyen kompromisszumot sem kötnie vele.

Az egyedi rendszámtábla készítésre akkor lehet szükség, ha egy autó tulajdonosnak nem felel meg az a rendszám, amit a járműve kapott, hanem saját darabot akar csináltatni, olyan jelzéssel, amilyet Ő talált ki. Az egyedi rendszámtábla nemcsak hivatalos lehet, hanem készülhet ajándékba is, egyfajta dekorációs elemként is.

Az egyedi rendszámtábla készítésnek ugyan meg kell fizetni az árát, de a végeredmény magáért beszél. A betűk és számok mennyisége és aránya is számít. Az ötletes, érdekes, karakteres táblák garantáltan magukra vonják a figyelmet. Akár csak néhány nap elegendő ahhoz, hogy minden akadály elgördüljön a kész rendszámtábla útjából.

Amennyiben eldöntötte, hogy Ön egyedi rendszámtáblát szeretne csináltatni és minél előbb hozzá szeretne jutni, akkor csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk  a kapcsolatot. Minden fontos részletről tájékoztatjuk és hamarosan már elintézettnek is tekintheti az egyedi rendszámtábla készítést. A kollégáink az érdeklődők rendelkezésére állnak, a felmerülő kérdésekre válaszolnak.Sorozatrendszám ügyintézése: spóroljon időt, energiát!
Sorozatrendszám ügyintézésSorozatrendszám ügyintézése, gyakorlott szakemberekkel, spóroljon időt, energiát, kerülje el a stresszes helyzeteket szolgáltatásunkkal!

Egyeseknek a munkájuk miatt olyan szűkös a beosztásuk, hogy még a sorozatrendszám ügyintézésével sem tudnak foglalkozni. Páran megpróbálnak időt szakítani a hivatalos teendőkre, azonban az esetek nagy részében kapkodás, idegeskedés lesz a végeredmény. Ilyen körülmények között nem igazán lehet hatékonyan, gyorsan elintézni a sorozatrendszámmal kapcsolatos ügyeket. Amennyiben Ön szeretne kényelmesebb, időtakarékosabb megoldást találni ehhez, ajánljuk figyelmébe szolgáltatásunkat!

Velünk rengeteg időt, energiát megspórolhat. Ameddig Ön a munkájával foglalkozik, kollégáink a sorozatrendszám ügyintézését lebonyolítják. Elfelejtheti a kapkodást, konfliktusokat, sokkal nyugodtabb körülmények között juthat hozzá a rendszámához. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz cégünkkel.

Felejtse el a kellemetlenségeket, bízza ránk bátran az ügyintézést! Bővebb információkért keressen minket a megadott elérhetőségeinken!Autó honosítása gördülékenyen?
autó honosításAutó honosítása, tapasztalt szakemberekkel, válassza a kényelmesebb utat, megbízható szolgáltatás, legyen gyors, gördülékeny az ügyintézés!

Ha autó honosításra van szükség, egyesek komoly bajban vannak, ugyanis nem igazán van tapasztalatuk az ezzel kapcsolatos ügyintézés terén. Sokan mégis belevágnának a feladatba, azonban így fennáll a kockázata annak, hogy sokkal tovább fog tartani az ügyintézés, a különböző módosítások miatt. Amennyiben Ön nem szeretné húzni az időt, és gördülékenyebbé tenné a honosítás folyamatát, forduljon hozzánk bizalommal!

Vállalkozásunk nap, mint nap foglalkozik autó honosítással, így munkatársaink kellő rutinnal, tapasztalattal rendelkeznek az ügyintézés terén. Velünk sokkal gördülékenyebb a folyamat, ráadásul az esetleges módosítások miatt sem kell aggódnia, így időben pontot tehet a honosítás végére. Rengeteg kellemetlenséget kerülhet el közreműködésünkkel, és még hasznos információkhoz is hozzájuthat, érdemes bennünket választania.

Ha szeretné igénybe venni a szolgáltatást, vagy kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!Gépjármű forgalomba helyezése: késedelem kizárva!
gépjármű forgalomba helyezésgépjármű forgalomba helyezése lehet egyszerűbb is, mint azt gondolná! A járművel kapcsolatos hivatalos eljárás három, alapvető esetet jelenthet, lehet használt, lehet új jármű és külföldről érkező autó is, aminek a forgalomba helyezését engedélyeztetni kell. A kérelemhez szükség van a megfelelő okmányokra, amik a járművet igazolják, el kell intézni az eredetiség vizsgálatot, a rendszámtáblát attól függően, hogy milyen ügyintézés folyik és állni kell a költségeket is ezekhez kapcsolódóan.

A procedúra hosszadalmas, fárasztó és sokszor szövevényes is lehet, így érthető, ha a gépjármű forgalomba helyezését szívesebben bízná inkább másra. Van egy jó hírünk, mert erre van lehetősége! Keressen minket bizalommal és vegye igénybe a szolgáltatásainkat a gépjármű forgalomba helyezéséhez kapcsolódóan! A kollégáink segítenek Önnek abban, hogy kevesebb időt töltsön várakozással és hamarabb kapjon meg minden jóváhagyást a jármű forgalomba helyezéséhez. Minden információt megadunk Önnek a honlapunkon szereplő elérhetőségeken!Egyedi rendszámtáblát szeretne?
Egyedi rendszámtáblaEgyedi rendszámtábla ügyintézése tapasztalt szakemberekkel, gyorsítsa fel az adminisztrációt, válassza minőségi szolgáltatásunkat!

Az egyedi rendszámtáblák óriási népszerűségnek örvendenek, sokan választják ezt az alternatívát manapság. A járműtulajdonosok közül egyeseknek nem igazán van tapasztalatuk az ügyintézésben, így előfordulhat, hogy hibáznak, a korrigálás miatt pedig több teendővel, és hosszabb várakozással kell számolniuk. Amennyiben Ön elkerülné ezeket a kellemetlenségeket, kérje közreműködésünket az ügyintézésben!

Az egyedi rendszámtáblák hivatalos teendőivel kapcsolatban kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. Pontosan tudjuk, mire van szükség ahhoz, hogy az ügyintézés gyors és problémamentes legyen, így időben hozzájuthat a rendszámához. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és segítséget kérne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk a járműtulajdonosok rendelkezésére.Autó honosításhoz profi segítségre lenne szüksége?autó honosításAz autó honosítás tapasztalt szakemberek közreműködésével sokkal zökkenőmentesebb, válassza rugalmas szolgáltatásunkat!

Sokaknak nem igazán van kellő ismeretük az autó honosítással kapcsolatban, emiatt nem ritka, hogy egyesek már rögtön az elején akadályokba ütköznek. Például megfeledkeznek papírokról, amiket mindenképp pótolni kell, emiatt pedig meghosszabbodhat a honosítás menete. Amennyiben Ön időben szeretne a végére járni az ügynek, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünkre bátran rábízhatja az autó honosítást, hiszen hosszú évek óta foglalkozunk ezzel a területtel is. Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen papírokra, adatokra van szükség, így sokkal egyszerűbb és gördülékenyebb a honosítás menete. Velünk időben végezhet a hivatalos teendőkkel, ezáltal számtalan kellemetlenségtől, idegeskedéstől kímélheti meg magát.

Válassza a könnyebb, gyorsabb utat az ügyintézéshez, és bízza profikra a honosítást! Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!A sorozatrendszámok ügyintézése velünk sokkal gördülékenyebb, gyorsabb!sorozatrendszámoksorozatrendszámok ügyintézésével kapcsolatban sokaknak nem igazán van tapasztalatuk, emiatt előfordulhat, hogy egyesek hiányosan adnak be kérelmeket, dokumentumokat. Ezek a problémák nem igazán teszik gördülékennyé a folyamatot, ráadásul megnövekedhet az ügyintézés ideje is, ez pedig rendkívül bosszantó tud lenni. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen kellemetlenségekkel számolni, forduljon hozzánk bizalommal!

sorozatrendszámok ügyintézése velünk sokkal egyszerűbb, gyorsabb. Az évek során nagyon sok embernek könnyítettük meg a helyzetét, és tettük hatékonyabbá az adminisztráció menetét. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a legfontosabb információkról. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg, és még idegeskednie sem kell, mert velünk akadályok nélkül juthat hozzá a sorozatrendszámához.

Válassza a könnyebb megoldást az ügyintézéshez, és bátran kérje közreműködésünket, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!A rendszámtáblák magyarországi történetének kezdeteirendszámtáblaA korai autók elterjedésével hamarosan szükség volt valamilyen nyilvántartási formára is – ez volt a rendszámtáblák történetének kezdete. Az 1901-ben kiadott rendeletek már előírják a használatát, valamint a kötelező műszaki ellenőrzést. 1906-ban a "Magyar Automobil-Club" listája szerint a legmagasabb rendszám a 351-es volt, amit Törley József egyik kamionjára helyeztek fel.

A Magyar Belügyminisztérium 1910. áprilisában kiadott rendelete 15 jármű-területre osztotta fel az ország területét, ezeken a területeken pedig minden autótulajdonos levélben kapta meg azt a számot, ami aztán a rendszámtáblára került. A rendszámok egy betűből, egy kötőjelből és három számjegyből álltak, a budapestiek viszont római számmal kezdődtek.

Ezek csupán a kezdetek, a rendszámtáblák azóta igen hosszú utat jártak be, mire elérték mai formájukat. Amennyiben a rendszámtábla-ügyintézést szeretné szakértőkre bízni, illetve, ha kérdése lenne, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!Egyedi rendszámtábla készítés: válassza az egyszerűbb utat az ügyintézéshez!Manapság sokan választják az egyedi rendszámtáblákat. Egyeseknek komoly problémák merülhetnek fel az ügyintézés során, hiszen nincsen túl sok tapasztalatuk e téren. A hiányzó okmányok, iratok jelentős mértékben megnövelhetik a rendszám kiváltásának idejét, ezt pedig érthető okokból az emberek inkább elkerülnék. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni az ügyintézést, forduljon hozzánk bizalommal!

Az egyedi rendszámtábla igénylés terén kellő tapasztalattal rendelkezünk. Folyamatosan követjük az esetleges változtatásokat, így nekünk nem jelent kihívást az aktuális követelményekhez igazodni. Velünk sokkal gördülékenyebb, egyszerűbb az ügyintézés, ennek köszönhetően időben hozzájuthat a rendszámtáblájához. Rengeteg idegeskedéstől, kellemetlen pillanattól kímélheti meg magát.

Az egyedi rendszámtábla ügyintézés velünk könnyű és gyors. Tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit, és kérje bátran segítségünket! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.Motorkerékpár rendszámok járműflottával rendelkező cégek részére is!motorkerékpár rendszámSajnos egy motorkerékpár rendszámot nem nehéz elhagyni, ráadásul az esetek többségében nem is veszi észre időben a vezető, így gondoskodnia kell az új tábla beszerzéséről. Ez még gyakrabban megesik a motoros futárokkal, ezért a járműflottával rendelkező cégeknek sűrűn kell foglalkozniuk a pótlásokkal.

Szerencsére a problémára létezik gyorsabb és egyszerűbb megoldás, hiszen cégünk vállalja a motorkerékpárok rendszámával kapcsolatos teljes ügyintézést. Aki felkeres minket, az biztos lehet benne, hogy gyorsan pótlásra kerül majd az elveszett motorkerékpár rendszám, még akkor is, ha esetleg több tábláról van szó egyszerre. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az ügyintézésben, így nem kell sokáig nélkülözni a rendszám nélkül maradt járműveket, ami kulcsfontosságú a munkára használt motorok esetében.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden motorkerékpár rendszámmal kapcsolatos kérdésére.Motorkerékpár rendszám ügyintézés bonyodalmak nélkül?motorkerékpár rendszámMotorkerékpár rendszám ügyintézésekor sokan már rögtön a legelején olyan bonyodalmakba ütközhetnek, amik hátráltathatják az ügy további menetét. Egy ilyen szituáció nagyon sok kellemetlenséget, feszültséget eredményezhet. Amennyiben Ön szeretné elkerülni a problémákat, bízza ránk a motorkerékpár rendszám teljes ügyintézését!

Velünk nem kell számolnia időbeli csúszással, konfliktusokkal, hiszen kellő tapasztalatunk és gyakorlatunk van már az ügyintézés folyamatában. Általunk sokkal gördülékenyebben, könnyebben juthat hozzá a szabályos közlekedéshez szükséges rendszámtáblájához. Ameddig Ön a munkahelyi, otthoni teendőivel foglalkozik, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hamarabb biztosíthassuk Önnek a rendszámtábláját.

A motorkerékpár rendszám ügyintézése velünk a legkényelmesebb! Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és vegye igénybe! Ha bővebb információkra lenne szüksége rólunk, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel válaszolnak a felmerülő kérdéseire.A rendszámtáblákról: mit jelentenek a DT, SP és OT jelzések?motorkerékpár rendszámSok autós találkozik az utakon olyan gépjárművekkel, amiknek a rendszámtáblájukon található betűsorozat a megszokottól eltérően DT-vel, SP-vel vagy OT -vel kezdődik. Ha Ön is látott már ilyen rendszámtáblákat és kíváncsi, hogy ezek mit jelentenek, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ezzel kapcsolatban!

A DT betűkkel kezdődő sorozat a diplomaták járműveit jelöli. Legfőképp nemzetközi szervezetek, hazánkban működő konzuli és diplomáciai képviseletek tagjai közlekednek ilyen jelzésű autókkal. Ha az OT-t látja, biztos lehet abban, hogy oldtimer járművel van dolga. Mivel nagyon régi autókról van szó, nem is kell megfelelniük a többi járművel szemben felállított feltételnek. Az SP betűk pedig a versenyzésre alkalmas autókat jelölik.

Ezeken kívül még léteznek más megkülönböztetett jelzéssel ellátott rendszámtáblák is. Ha kíváncsi ezekre, és bővebb információkra lenne szüksége velük kapcsolatban, vagy ügyintézésben kérné segítségünket, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.Motorkerékpár rendszám nélkül semmiképp se induljon útnak!motorkerékpár rendszám A motorkerékpár rendszám nélkülözhetetlen a járművek forgalomba helyezéséhez, ennek ellenére egyesek bátran útnak indulnak rendszám hiányában is. Nem ritka, hogy azért mennek pár kört a kétkerekű járművel, mert már nem bírják kivárni a rendszám megérkezését. Semmiképp sem szabad kockáztatni, és fontos megvárni a táblát, ugyanis ellenkező esetben komoly büntetésekre is számíthatnak a motorosok.

Amennyiben a hatóságok észreveszik, hogy motorkerékpár rendszám nélkül közlekedik valaki, jelentős helyszíni pénzbírságokra is számíthatnak az érintettek. Ha a motorosnak nincs rendszáma, és úgy okoz balesetet, annak további kellemetlen következményei is lehetnek, ez pedig akár egy életre is nyomot hagyhat az emberben.

Ön se kockáztasson: ha szüksége van motorkerékpár rendszámra, és szeretné felgyorsítani, egyszerűbbé tenni az ügyintézést, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön mihamarabb kézhez kapja rendszámát, így nincs akadálya annak, hogy útnak induljon. Bővebb információkért, szolgáltatásunk igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!A motorkerékpár rendszám ügyintézéssel kapcsolatban velünk rengeteg energiát megspórolhat!motorkerékpár rendszám A mindennapi teendők mellett több embernek nincs túl sok ideje, sem pedig energiája a motorkerékpár rendszám ügyintézésre. Egyesek a feladataik mellett mégis megpróbálnak erre is figyelmet fordítani, azonban a túlterheltség miatt előfordulhat, hogy az ember megfeledkezik bizonyos dolgokról, így pedig az ügyintézés menete akadályokba ütközhet. Ez eredményezheti azt is, hogy a vártnál jóval később juthat hozzá a járműtulajdonos a rendszámhoz. Amennyiben Ön szeretné gördülékennyé tenni az elfoglaltságai ellenére is az ügyintézést, keressen bennünket bizalommal!

Ameddig Ön a teendőire koncentrál, mi a motorkerékpár rendszám ügyével foglalkozunk. Velünk sokkal egyszerűbb és zökkenőmentesebb lesz a rendszám kiváltása, ezáltal jelentős időt és energiát takaríthat meg, és elkerülheti, hogy túlvállalja magát.

A motorkerékpár rendszám ügyintézés velünk a legkényelmesebb! Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná az ezzel kapcsolatos feladatokat, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, tapasztalt munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!A sorozatrendszámokról: Új rendszer van születőben?sorozatrendszámok Pár hete felröppent az a hír, hogy újabb betűsorozatot kellett elkezdeniük a hatóságoknak a hazai sorozatrendszámok kiadásánál, ugyanis a tavaly bevezetett R betűs kombinációk rekordgyorsaság alatt elfogytak. A gond ezzel kapcsolatban az, hogy emiatt már csak négy betűt lehet felhasználni, ezután pedig el kell gondolkodni egy új rendszer bevezetésén.

Az új sorozatrendszám rendszerrel kapcsolatban több megoldás is felvetődött a szakemberek részéről. Megfelelő alternatívát nyújthat például a személyhez kötött rendszám. Ez azt jelenti, hogy a tulajdonos a régi gépjárműve azonosítóját kapná meg, ez pedig egyúttal könnyebbséget is jelent, hiszen nem kellene új sorozatrendszámot megjegyezniük az autósoknak. Az is felvetődött, hogy a már forgalomból kivont járművek azonosítói kerüljenek újból felhasználásra.

Az, hogy végül melyik megoldás lesz alkalmazva, esetleg egy teljesen más szisztéma szerint adják ki a rendszámokat, az még a jövő zenéje. Ha kérdései lennének a témával kapcsolatban, vagy segítséget kérne rendszámtábla ügyintézésben, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Ne töltsön több időt az autóátírással, mint amennyi szükséges hozzá!egyedi rendszámtáblák Manapság mindenre azonnal szükség van, minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk elintézni az ügyeinket. Amit lehet, egyszerűbben és gyorsabban intézünk, hogy mindenre maradjon időnk. Az autóátírás is olyasmi, amit már rábízhatunk másokra és szolgáltatásként igénybe vehetjük.

Az autóátírás ügyintézésében is tudunk segíteni ügyfeleinknek, méghozzá nagyon gyors átfutási idővel. Akár már egy-két órán belül elkezdjük az ügyintézést, illetve intézkedünk a szükséges teendőket illetően. Ön megbíz minket autóátírással, és olyasvalaki kezébe adja az ügyintézést, aki rutinnal rendelkezik és minden információ a birtokában van. Nem kell külön tájékozódnia, és időt szánnia a teljes ügyintézésre, hanem csak meg kell várnia, hogy mi a végére járjunk az autóátíráshoz szükséges procedúrának.

Keresse fel bizalommal cégünket, és járjon a végére az autóátírásnak egyszerűbben, gyorsabban, hatékonyabban!Nincs még tapasztalata a próbarendszámokkal kapcsolatban? Inkább bízza profikra magát!

egyedi rendszámtáblák

A különböző autókereskedéseknek, szervizeknek szükségük van próbarendszámokra, amikkel kapcsolatban rendkívül szigorú szabályok kerültek bevezetésre, különösen az elmúlt években, a sok visszaélés miatt. Ezekkel a szabályokkal a már régóta működő kereskedések, autószerelő műhelyek tisztában vannak, azonban azok a vállalkozók, akik csak most csöppennek ebbe a világba, számukra rengeteg az újdonság. Előfordulhat, hogy a jelentős mennyiségű információk között elvesznek, és emiatt kerülnek kellemetlen helyzetbe. Ha Ön kezdő autókereskedőként vagy szerelőként szeretné elkerülni ezeket a szituációkat, kérje segítségünket a próbarendszámokkal kapcsolatban!

Kollégáink segítenek eligazodni a különböző törvények, információk között, így biztosan elkerülheti, hogy kellemetlen helyzetekbe keveredjen a próbarendszám használata, ügyintézése során. Naprakész információkkal segítjük vállalkozását, hozzánk bármilyen kérdéssel, észrevétellel fordulhat, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül a rendelkezésére állnak.

Legyen egyszerű a próbarendszám kiváltása, ügyintézése: tegye fel kérdéseit vagy kérjen segítséget, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Az egyedi rendszámtáblákról rövidenegyedi rendszámtáblák

Az egyedi rendszámtáblák közös jellemzője, hogy eltérnek az általánosan használt három betű, három számjegy kombinációtól. Többnyire a tulajdonos beceneve kerül rájuk, de nem egyszer cégnév is előfordul, hiszen nem csupán az egyéniség kifejezésére, de reklámként is alkalmazhatóak.

Az egyedi rendszámtábla igénylése az okmányirodában indul, és a forgalmi engedély, a tulajdonos személyi igazolványa és lakcímkártyája szükséges hozzá, valamint az eredeti rendszámtáblákat is be kell mutatni. Lényeges, hogy az egyedi rendszámtábla 4-5 betűből és 1-2 számból, vagyis összesen 6 jelből állhat, ahogy az is, hogy ha a választott jelsor már foglalt, akkor sajnos nem kiadható, így mindenképpen másikat kell választani. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a kért rendszám sérti a közerkölcsöt, vagy jogszabályba ütközik.

Ha egyedi rendszámtáblát szeretne az autójára, vagy megajándékozna vele valakit, forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk az ügyintézést! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!Új motoros? Segítünk a motorkerékpár rendszám ügyintézésben!motorkerékpár rendszám

A motorkerékpárokkal kapcsolatos hivatalos teendők, mint például a rendszám ügyintézés, sokszor még azoknak az embereknek is kihívást jelenthet, akik már nem először foglalkoznak ilyesmivel. Ebből kifolyólag új motorosként nem csoda, ha az ügyfél elvész a fontos teendőkben. Ha Ön is nemrég szerezte meg vezetői engedélyét, és a motorkerékpár rendszám ügyintézésben segítséget kérne, forduljon hozzánk bizalommal!

A motorkerékpár rendszám ügyintézéssel kapcsolatban teljeskörű szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Velünk sokkal egyszerűbb és érthetőbb a motorkerékpár rendszám ügyintézése, kollégáinktól rengeteg hasznos információt is megtudhat, így új motorosként semmilyen fontos tudnivalóról nem maradhat le. A motorkerékpár rendszám ügyintézése velünk sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz, rengeteg stressztől, félreértéstől kímélheti meg magát.

Ha felkeltettük érdeklődését, és a motorkerékpár rendszám ügyintézéshez szakemberektől kérne segítséget, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!Balesetben sérült az autó? A rendszámtábla készítés ügyintézésben segítünk!rendszámtábla készítés

Még sosem volt szüksége új rendszámra a járművéhez? Most elérkezett az idő, hogy a régi helyett egy új rendszámtábla készítéséről gondoskodjon?

Előfordulhat, hogy egy balesetben a régi rendszámtábla annyira megrongálódik, hogy használhatatlan lesz, a rendszámtábla készítés elkerülhetetlen. Ha még sosem csinált ilyesmit, az ügyintézés is igen sok időbe kerülhet, sok utánajárással, idegeskedéssel járhat. Megértjük, ha nem érez kedvet ilyesmihez. A jó hír az, hogy a rendszámtábla készítésben mi viszont mindenben tájékozottak vagyunk, és az ehhez szükséges ügyintézés lépéseit ismerjük.

Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és igénybe venni szolgáltatásainkat a rendszámtábla készítésre vonatkozóan! Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén, és bízza ránk az ügyintézést! A sérült rendszámtábla helyett a lehető leghamarabb megkaphatja az újat, anélkül, hogy Önnek kellene ehhez sorba állni, túl sok időt szánni rá! Ne terhelje a hétköznapjait olyasmivel, amit más profi módon elintéz!Rendszámtábla készítés magas színvonalon? Jó helyen jár!rendszámtábla készítés

Ha rendszámtábla készítésről van szó, természetes, hogy az emberek magas színvonalú szolgáltatást keresnek ezzel kapcsolatban, hiszen a kész rendszámtáblának kifogástalannak kell lennie. Ha Ön még nem talált az elvárásoknak megfelelő szolgáltatást, ne kutasson tovább, ugyanis mi eleget tudunk tenni a felmerülő igényeknek!

Mivel tisztában vagyunk a rendszámtáblák kulcsfontosságú szerepével, elkészítésüket csakis magas színvonalon biztosítjuk. A minőség mellett a gyorsaságra is odafigyelünk, hiszen egy elveszett vagy megrongálódott tábla esetében elengedhetetlen, hogy minél hamarabb megtörténjen az új rendszámtábla készítése. Foglalkozunk egyedi rendszámtábla készítéssel is, így, ha szeretne kitűnni az utakon is, bátran fordulhat hozzánk, megvalósítjuk az igényeinek megfelelő azonosítót.

A rendszámtábla készítéssel kapcsolatban a maximumot nyújtjuk, így velünk sokkal gördülékenyebbek az ügyintézéssel kapcsolatos teendők. Ha felkeltettük érdeklődését, és megtapasztalná szolgáltatásaink előnyeit, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre is!Egyedi rendszámtáblát az esküvőre? Igen!Egyedi rendszámtáblát az esküvőre Az esküvők szervezésénél mindig kiemelt szerepet kap az autó feldíszítése. Virágok, lufik, szalagok és más díszek teszik ilyenkor látványossá azt az autót, amivel az ifjú pár közlekedik, de egy igazán különleges menyasszonyi járműről nem hiányozhat az egyedi rendszámtábla sem.

Az egyedi rendszámtáblán állhat akár a pár monogramja, de népszerű például a Mr.+Mrs. felirat is az aktuális évszámmal. A lehetőségek tárháza végtelen, csak a fantázia szabhat határt a variációknak! Egyedi rendszámtáblával igazán különlegessé varázsolhatjuk a járművel készült fotókat is, valamint az egész utazást a helyszínek között. Így az úton minden más közlekedő is láthatja, hogy hol kezdődik a karaván, amibe nem illik besorolni. Az egyedi rendszámtábla ráadásul eltehető, így örök emlék marad.

Ha egyedi rendszámtáblát szeretne rendelni esküvőre vagy kérdése van velük kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk szívesen áll rendelkezésére egyedi ötletek megvalósításában is.Autó honosítása: szükség van az érvényes külföldi műszakira is!autó honosítás Az autó honosításával kapcsolatban tavaly májustól fontos változást vezettek be a hatóságok, amivel ajánlott tisztában lenniük az érintett gépkocsi tulajdonosoknak, ugyanis így rengeteg kellemetlen pillanattól kímélhetik meg magukat.

Az autó honosításában résztvevő gépjárműhöz ezentúl csatolniuk kell az ügyfeleknek a származási ország környezetvédelmi és közlekedésbiztonsági rendszernek való megfelelőséget, tehát érvényes külföldi műszaki vizsgával kell rendelkeznie a honosítani kívánt autónak. Ezzel a módosítással így már nincs lehetőség arra, hogy egy másik országból megvásárolt sérült vagy műszaki hibás járművet Magyarországon megjavítsanak, majd levizsgáztassák és forgalomba helyezzék.

Ha érintett a témában, mindenképpen érdemes tájékozódnia az autó honosításáról és követnie a változásokat, hiszen így sokkal könnyebb lesz az ügyintézés. Ha kérdései lennének az autó honosítással kapcsolatos új szabállyal vagy Ön is honosítani szeretne külföldi műszaki vizsgával rendelkező járművet, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!Egy különleges gesztus: egyedi rendszámtábla ajándékbaegyedi rendszámtábla ajándékba Sokan keresnek olyan ajándékot egy számukra fontos személynek, ami megfelelően képes kifejezni, mennyire szeretik a másikat. Azt szeretné, hogy ez a személy érezze, mennyire különleges helyet tölt be a szívében és az életében? Mutassa meg ezt mindenkinek egyedi rendszámtáblával!

Amennyiben annak, akinek szánja az egyedi rendszámtáblát, van autója, akkor nincs akadálya az ügyintézés elindításának! Forduljon hozzánk bizalommal, ha az a célja, hogy minél rövidebb idő alatt és minél kisebb procedúrával elkészüljön az egyedi rendszámtábla és az azzal járó ügyintézés! A mi segítségünkkel Önnek csak annyi a dolga, hogy átadja az ajándékot. Az egyedi rendszámtábla maradandó, magáért beszélő ajándék, nagyvonalú gesztus, amivel biztos a siker.

Ha érdekli az általunk kínált lehetőség, lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeink valamelyikén, hogy minden fontos részletet megtudjon szolgáltatásunkról! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!Úgy döntött, hogy hazaköltözik Magyarországra? Vállaljuk a külföldi autó honosítását!külföldi autó honosítás Napjainkban rengeteg magyar ember vállal külföldön munkát. Sokan csak néhány évre terveznek kiköltözni másik országba, hogy gyorsan összegyűjtsenek egy kis tartalékot vagy lakásra való tőkét, de hosszú távon a szülőhazájukban szeretnének élni. A hazaköltözéshez sok iratot kell elintézni, többek között, ha valaki gépjárművet is vásárolt, akkor a külföldi autó honosításáról sem szabad megfeledkezni.

A külföldi autó honosításának első lépése a műszaki vizsga. Ha ez megvan, be kell fizetni a NAV részére a regisztrációs adót (csak személyautó vagy motorkerékpár esetén, tehergépjárműhöz, pótkocsihoz nem kell). Az utolsó lépés sajnos szintén költséges, ekkor kell befizetni az okmányirodában a többi illetéket: vagyonszerzési illeték, forgalmi, törzskönyv és rendszám díja. Nem szabad megfeledkezni az eredetiségvizsgálat elvégeztetéséről sem!

Ha nem szeretne mindezzel bajlódni, cégünkre teljes mértékben rábízhatja a külföldi autó honosítását. Forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalt munkatársaink gyorsan elintéznek mindent ezzel kapcsolatban!Ne kockáztasson szabálytalan próbarendszám kiállítással!próbarendszám kiállítása A próbarendszám kiállításáról már sokszor ejtettünk szót, de azzal sokan nincsenek tisztában, hogy a szabálytalan használat milyen következményeket vonhat maga után. Sajnos a próbarendszám bérbeadása sokaknak megtérülő befektetésnek tűnik, ám egy rendőrségi ellenőrzés során komoly problémák vetődhetnek fel.

Az, aki a próbarendszámot szabálytalanul használja, a helyszínen 5.000 és 50.000 Forint közötti összegre büntethető. Fontos azonban hozzátenni, hogy mivel ez feljelentéssel is jár, a végösszeg elérheti a 200.000 Forintot is, ráadásul a rendszámot levetetik és az autót csak tréler szállíthatja tovább. Fontos, hogy a próbarendszám kiállításához kapcsolódó indítási napló is pontosan vezetésre kerüljön. Ebben fel kell tüntetni a sofőr adatait, az alvázszámot, valamint a pontos indulási és érkezési időt.

Próbarendszám kiállítással kapcsolatos kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, megadott elérhetőségeinken szívesen adunk további tájékoztatást!Segítünk, ha nem szeretne az autók átírásával, ügyintézéssel bajlódni! Eredmény már 1-2 órán belül!autók átírása Sosem szeretett az ügyintézés szövevényes világába belebonyolódni? Egyszerűen nincs türelme sorban állni, szót érteni az ügyintézőkkel, értékes időt pazarolni a napjaiból arra, hogy végre célt érjen és megkapja azt a papírt, amire szüksége van? Persze vannak dolgok, amiket nem lehet halogatni vagy kikerülni, ilyen az autók átírása is.

A jó hír az, hogy Önnek nem is kell az autók átírásával foglalkoznia, ha nem akar, mert megtesszük mi Ön helyett! Az ügyfeleinket elsősorban Budapest területéről, illetve a főváros vonzáskörzetéből fogadjuk, nekik tudunk segíteni a szolgáltatásainkkal abban, hogy minél előbb kézhez kapják az autók átírásáról szóló hivatalos dokumentumokat.

Mivel nem ma kezdtük, és minden információval rendelkezünk, ezen túl pedig tapasztalatunk is van az autók átírásával kapcsolatban, azt már 1-2 órán belül el tudjuk intézni Önnek. Ugye meggyőzően hangzik? Keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet az autók átírásról!Hogyan kell elhelyezni a motorkerékpár rendszámát a járművön?motorkerékpár rendszám A rendszámtábla használatának kötelezettsége nemcsak az autótulajdonosokra vonatkozik, hanem a motorosokra is, annak érdekében, hogy könnyen beazonosíthatóvá váljanak. Ahhoz, hogy ez minden körülmények között adott legyen, a motorkerékpár rendszámát az előírt szabályoknak megfelelően kell felhelyezni.

A motorkerékpár rendszámot úgy kell elhelyezni, hogy a síkja a jármű hossztengelyére pontosan merőleges és függőleges helyzetű legyen, emellett nem nyúlhat túl a járművön. A rendszámtábla legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől – ha a jármű szerkezeti felépítése ezt lehetővé teszi – 1,50 méter magasságban legyen. Ezek a paraméterek lehetővé teszik, hogy a motorkerékpár rendszámok jól láthatóak legyenek.

Ha további kérdései lennének a témával kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége a motorkerékpár rendszám ügyintézéséhez, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!Kerülje el a próbarendszám kiváltással járó idegeskedést!rendszamtabla A próbarendszám igénylése több okból is indokolt; Magyarországon akkor adják ki, ha egy jármű még nincs forgalomban, ideiglenesen kivonták, vagy valamiért nem lehet állandó rendszáma. Ilyen rendszámot elsősorban cég, vagy vállalkozó igényelhet.

Mi a teendő, ha próbarendszám kiváltásra van szükség? Tudjon meg mindent a próbarendszám kiváltás menetéről, majd bízza ránk az egészet! Önnek nincs más dolga, csak megvárni az ügyintézés végét! Fontos, hogy a jármű megfelelő műszaki állapotban legyen, rendelkezzen a megfelelő biztosításokkal és dokumentumokkal, például a három hónapnál nem régebbi, cégbírósági cégkivonattal.

A próbarendszám kiváltás is, mint ahogyan általában a hasonló ügyintézések, sok idővel jár. Ebbe beletartozik a sorban állás, a várakozás, az ezzel járó idegeskedés, a stressz, hogy vajon mindent a leírtaknak megfelelően csinált-e, nem felejtett-e el valamit. Velünk ez nem fordulhat elő. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén és bízza ránk a próbarendszám kiváltást!Milyen iratok kellenek az egyedi rendszámtáblához?egyedi rendszámtábla Ön is ki szeretne tűnni a tömegből? Egyedi rendszámtáblát szeretne, de nem tudja, hogy mi kell hozzá pontosan? Mi tudunk Önnek ebben segíteni, elkészítjük az Ön által megálmodott rendszertáblát!

Ma már egyre népszerűbb szolgáltatás az egyedi rendszámtáblakészítés, melyre lehet cégnevet, becenevet, vagy akár márkát is ráíratni, semmi sem határolja be a lehetőségeket.

Fontos hangsúlyozni, hogy minden típusú járműre lehet egyedi rendszámotkérni. Az egyedi rendszámtáblák igénylését az okmányirodában kell elindítani. Ehhez a folyamathoz szükséges a jármű forgalmi engedélye, személyi igazolvány és lakcímigazoló kártya. Emellett az esetleges régi rendszámtáblák. Más vonatkozik az igénylésre, ha nem magánszemélyként intézi, mert cég esetében három hónapnál nem régebbi cégkivonatra, és aláírási címpéldányra is szükség van. Forduljon hozzánk bizalommal, ha egyedi rendszámtáblát szeretne!

Ha bármilyen kérdése lenne, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!Gépjármű forgalomba helyezés? Mi a segítségére leszünk!gépjármű forgalomba helyezése Köztudott, hogy amikor új gépjárművet vásárolunk, temérdek hivatalos eljáráson kell még átjutnunk, mielőtt használni kezdenénk autónkat. A jármű átírásán kívül számos lépést kell megtennünk azért, hogy egyedüli tulajdonosává válhassunk, és abszolút jogszerűen használhassuk az utakon.

2015-2016-ban a forgalomba helyezés költségei nem változtak jelentősen az előző évekhez képest, ám maga a folyamat nem egyszerű. Az átíráskor először is illetéket kell fizetnünk, melyet a jármű kora és teljesítménye határoz meg.

Ezen kívül számos egyéb tételt kell befizetnünk, mindezek után pedig megkapjuk az új forgalmit és a törzskönyvet, melyek szintén külön eljárást igényelnek. Igazolnunk kell a tulajdonjog megszerzését, és egyben be kell mutatnunk a törvényes adóigazolást és a műszaki alkalmasságot igazoló dokumentumot.

Tudnunk kell azonban, hogy a forgalomba való helyezés további feltételekhez van kötve, melyek nem mások, mint az eredetiség vizsgálat és a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás.

Mindezek értelmében az autó nem használható addig, míg a fent említett dokumentumokat nem szerezzük be. Amennyiben szeretné megkímélni magát a forgalomba helyezés temérdek papírmunkájától, és a napokon át tartó idegölő ügyintézésétől, bízza ránk a feladatot! Keressen bennünket bátran!Egyedi rendszámtábla, ahogyan Ön elképzelte!egyedi rendszámtábla Jó lenne kitűnni a tömegből? Egyedi rendszámtáblát szeretne? Megvalósítjuk elképzeléseit!

Biztosan sokszor látott már olyan autót, melynek különleges rendszáma azonnal szemet szúrt mindenkinek. Ezeken az egyedi rendszámokon általában a tulaj becenevét olvashatjuk, természetesen ez nem törvényszerű, hiszen az egyedi rendszám lényege az, hogy a megrendelő mondja meg, milyen név és szám szerepeljen rajta. Egyedi rendszám azonban nem csak bejegyzett, rendeltetésszerűen használt rendszám lehet, sokan mókás rendszámokat tesznek ki szélvédőjük díszeként.

Szülinap, névnap, esküvő, vagy évforduló? Legyen szó bármilyen alkalomról, egy mulatságos egyedi rendszámtábla mindig jó meglepetés lehet egy olyan embernek, akinek hobbija az autója, és rajong a vezetés élményéért.

Amennyiben Ön is szeretne egyedi rendszámtáblát, esetleg egy szerettét vagy kedves ismerősét szeretné meglepni, a legjobb helyen jár! A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken!Gépjárműhonosítás egyszerűen!gépjárműhonosítás Külföldi autó esetében gyakran nem egyszerű annak Magyarországon történő forgalomba helyezése. Ebben lehet segítségére az autó honosítása, melynek elintézése azonban bonyolult, egy elfoglalt ember számára túlzottan időigényes lehet. Ha viszont minket bíz meg a feladattal, az Ön idejét nem rabolja majd senki!

Mielőtt valaki eldönti, belevág-e egyedül az útvesztőbe, célszerű számba venni, hogy mit is takar igazából a gépjárműhonosítás.

Az autónak elsősorban sikeres műszaki vizsgát kell tennie. Az itt kiállított műszaki adatlappal a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt kell felkeresni, ahol regisztrációs díjat kell fizetnünk. A regisztrációs díj mértéke az autó motorjának típusától, környezetvédelmi besorolástól, lökettérfogattól és az első külföldi forgalomba helyezéstől függ.

Az okmányirodában befizetésre kerül a forgalmi, a törzskönyv, a rendszám, és a címke illeték. Ha minden gördülékenyen megy, akkor ezzel zárul le az az eljárás, ami az autó magyarországi forgalomba helyezéséhez szükséges.

Nem kell külön hangsúlyozni, hogy komoly procedúráról van szó, nagy buktatókkal, így a felelősség és a figyelem is hatalmas kell, legyen ahhoz, hogy ne húzódjon el ügyünk a végtelenségig. Ha Ön is gyorsan és problémamentesen szeretné intézni gépjárműve honosítását, forduljon hozzánk bizalommal!Mit érdemes tudnunk a P-rendszámról?P-rendszám A P-rendszám egyszerűen próbarendszámot jelent, azaz csak olyan cégek vehetik igénybe egyes forgalomból már kivont, vagy forgalomban még nem használt autókra, melyek megfelelnek bizonyos kikötéseknek. Azonban ezeknek a gépjárműveknek is meg kell felelniük bizonyos kitételeknek, másképp nem kaphatnak P-rendszámot.

A legfontosabb tudnivalók a P-rendszámról:


 • • Kipróbálás vagy kísérlet céljából használható.
 • • Olyan szervezet veheti igénybe, mely fő tevékenysége a gépjármű kereskedelem.
 • P-rendszám használatakor indítási naplót kell vezetni.
 • • A kötelező biztosítás megléte kötelező.
 • • A P-rendszámmal rendelkező gépjárművek mentesíthetők az egyes korlátozások alól.

Amennyiben P-rendszámot szeretne igényelni, érdemes a felkutatnia a tudnivalókat, és nem árt szakember tanácsát is kikérnie. Amennyiben P-rendszám igénylésben és a folyamat leszervezéséhez keres segítséget, a legjobb helyen jár!

A részletekért tájékozódjon weboldalunkon, vagy keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken!Milyen feltételei lehetnek a Z rendszámtáblának?Milyen feltételei lehetnek a Z rendszámtáblának? Mi segítünk Önnek, hogy támpontot kapjon a rendszámtáblákkal kapcsolatban. Lássuk, hogyan kell intézni a Z rendszámtáblát!

Ideiglenes rendszámtáblát azokra a gépjárművekre lehet kiadni, amelyeket Magyarországon helyeztek forgalomba, vagy esetleg véglegesen kivontak, vagy, ha az állandó rendszámtáblával a közlekedés valamilyen okból nem leheteséges. Alapvetően kétféle ideiglenes rendszámtáblát különböztetünk meg, az egyik a P, amit azokra a járművekre lehet elintézni, amiket kísérlet vagy kipróbálás céljából üzemeltetnek. A Z jelzésűt pedig belföldön vásárolt járművek kivételére alkalmazzuk.

A Z rendszámtábla feltételei közé tartozik, hogy igazolni kell egy adás-vételiszerződéssel, számlával a gépjármű tulajdonjogát. Emellett a Magyarországon forgalomba helyezett jármű esetében a jármű forgalomból történő átmeneti kivonását kell kérni a járműnyilvántartásból, külföldre történő értékesítés miatt.

Váltsa ki nálunk új rendszámtábláját! Ha bármilyen kérdése lenne a teljes eljárással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!Hogyan juthatunk próbarendszámhoz?próbarendszám Fontos tudnunk, ha gépkocsival közlekedünk, hogy kik jogosultak a P rendszám, azaz a próbarendszám használatára. A P rendszám elsődleges funkciója, hogy mozgathassák a forgalomból kivont gépjárműveket, vagy a külföldről behozott autókat, ha szervizbe vagy javítására kell szállítani őket.

Milyen felelősséggel jár együtt a próbarendszám?

Azoknak a cégeknek vagy szervezeteknek lehet kiadni próbarendszámot kérésre, akik autókereskedelemmel foglalkoznak. Ezzel a jogosultsággal csak egy ideiglenes felruházást kapnak, hogy tudják autójukat mozgatni „A” pontból „B” pontba, például egy javítás elvégzésére. Ezzel a rendszámmal ideiglenesen részt vehet a gépjármű a forgalomban.

A P rendszám évente igényelhető és bérleti díjat kell fizetni érte, ezek mellett pedig fontos tudnunk, hogy aki megigényli, majd megkapja a próbarendszámot, nem adhatja át másnak a gépjármű használatát, mert az súlyos büntetést vonhat maga után.

Ha bármi kérdése vagy kérése van, forduljon hozzánk bizalommal!Külföldi autó átírásának meneteautó átírásánál Gyors és megbízható ügyintézésre lenne szüksége? Elege van a végtelen várakozási időből, az előre nem látott buktatókból? Vessen ennek véget és forduljon profikhoz akkor is, ha külföldi autó átírását szeretné lebonyolítani!

Az autó átírás első lépése, hogy miután áthoztuk a járművet a határon, el kell menni a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, ahol kiállítják az autó műszaki adatlapját. Ez maximum hat hónapig érvényes. A műszaki adatlapon szereplő információk alapján állapítják meg a későbbiekben fizetendő autó regisztrációs adó mértékét, valamint a jármű környezetvédelmi besorolásában is nagy szerepe van.

A külföldről behozott autó átírásánál a következő költségekkel kell számolni:

Az összeg nagysága függ attól, hogy melyik országból érkezik az autó. Szükség lesz még érvényesítő címkére, ideiglenes forgalomban tartási engedélyre és E rendszám esetén új rendszámtáblára is, bizonyos esetekben törzskönyv kiváltására, melyek további költségekkel járhatnak.

Autó átírással kapcsolatos további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk az ügyintézést!A regisztrációs adóról rövidenregisztrációs adó Ha Ön a jövőben gépjárműátírást tervez, elkerülhetetlen lesz a regisztrációs adóval való találkozás. Nézzük hát meg, mi is a regisztrációs adó, és miért van rá szükség?

Regisztrációs adó akkor kerül előtérbe, ha autóátíratásra, illetve forgalomba helyezésre adjuk a fejünk. A regisztrációs adó lényege, hogy minden Magyarország területén forgalomba kerülő személygépkocsi, motorkerékpár és lakóautó után adót kell fizetni, méghozzá a következő esetekben:


 • • Ha első belföldi forgalomba helyezés történik.
 • • Ha a gépjárművön átalakítást végzünk, az átalakítást nyilvántartásba kell venni, és bekerül a forgalmi engedélybe is. Átalakítás alatt a gépjármű olyan műszaki változtatását értjük, ami miatt másik adókategóriába kerül át - például megváltozik a motor széndioxid kibocsátása.
 • • Személyautó importálás esetén.
 • • Ha egy gépjárműflotta autójának bérbeadása belföldi illetőségű személy részére történik.

Amennyiben Ön személyautót készül importálni, vagy forgalomba helyezni, bátran keressen minket elérhetőségeinken. Csapatunk hatékonyan segíti Önt a teljes ügyintézés menetének kézbentartásával!Mi a teendő elveszett rendszámtábla esetén?elveszett rendszámtábla Megsérült, elkopott, esetleg elveszett rendszámtáblája, és nincs ideje az okmányirodában a hosszadalmas procedúrát kivárni? Mi segítünk, elveszett rendszámtáblájának hivatali cseréjét elintézzük Ön helyett!

Elhasználódott, elveszett rendszámtáblája pótlását, illetve újragyártását az illetésnek okmányirodában kell kérvényezni. Csere esetén a régi rendszámtáblát le kell adni a hivatalban. Lényeges, hogy az elveszett rendszámtáblák esetében a régi rendszámot, visszaélések elkerülése végett, csak egyszer lehet pótoltatni. Ha újra elveszik a rendszámtábla, akkor a jogszabály átrendszámozást ír elő.

Ha elveszik a rendszámtáblája, minél hamarabb intézkedni kell annak pótlásáról. Az elveszett rendszámtábla ügyintézését személyesen és meghatalmazott útján is intézheti, az alábbi okmányokkal:


 • • Forgalmi engedély illetéke
 • • Nyilatkozat a rendszámtábla elvesztéséről
 • • Forgalmi engedély
 • • Az eljáró ügyfél személyazonosságát igazoló okirat
 • • Amennyiben bűncselekmény történt, az eltűnésről szóló rendőrségi bejelentés
 • • Meghatalmazott eljárása esetén szükséges a meghatalmazás

Amennyiben szeretné megkímélni magát az elveszett rendszámtábla ügyintézésével járó hosszadalmas procedúrától, keressen fel minket!A regisztrációs adóval kapcsolatos újdonságokelveszett rendszámtábla Az utó regisztrációs adót azok után a járművek (gépkocsik vagy motorok) után kell fizetnie a tulajdonosoknak, melyeket külföldről hoztak be, de Magyarországon helyeztek forgalomba.

A regisztrációs adó 2015-ös és 2016-os változásai szerint az adó az autó tulajdonosaira és a forgalmazókra egyaránt vonatkozik. Az adó összege az adminisztrációs költségeket fedezi és befizetéséről a NAV ad ki igazolást.

A regisztrációs adó visszaigényelhető, de csak azoknak a gépkocsiknak az esetében, amelyeket átalakítanak és a változások következtében eggyel nagyobb környezetvédelmi szintre lehet besorolni a járművet.

A 2003-as törvény alapján bizonyos esetekben mentesülni lehet az autó regisztrációs adó megfizetése alól, ez pedig akkor lehetséges, ha a tulajdonos megfelel azoknak a követelményeknek, melyek alapján adómentességi körbe sorolható.

Az elektromos hajtású autók, illetve az oldtimerek, vagyis veterán minősítésű autók után sem kell regisztrációs díjat fizetni, viszont számításba kell venni, hogy a hibrid járművek esetében a regisztrációs adóalap 76. 000 Ft.

Végül a bejelentéshez új regisztrációs lapokat kell használni és a kiszámításhoz pontosan megadni a műszaki adatokat, az autó korát és tulajdonságait.

További információkra kíváncsi? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön elérhetőségeinken!Egyedi rendszámtábla egyedi igényekre szabvarendszámtábla Az egyediség az életünk minden területén megmutatkozhat, így ez alól rendszámtáblánk sem lehet kivétel. Egy egyedi rendszámtábla segítségével a külvilág irányába is hirdethetjük személyiségünket, vagy akár cégünkre is felhívhatjuk a figyelmet - ezért sem szabad kihagyni ezt a nagyszerű lehetőséget.

Milyen intéznivalók szükségesek egy egyedi rendszámtábla igényléséhez?

Az igénylését az okmányirodában kell kérvényezni, amelyhez szükséges a személyi igazolvány, a lakcímigazoló kártya, a jármű forgalmi engedélye és a régi rendszámtábla, cég esetében pedig egy három hónapnál nem régebbi cégkivonat.

Milyen lehet egy egyedi rendszámtábla?

Állhat 4-5 betűből és 1-2 számból, vagyis összesen 6 jelből. Lényeges kikötés, hogy egy egyedi rendszámtáblára nem kerülhet olyan jelzés, amely közerkölcsbe vagy jogszabályba ütközik.

Ha Ön is szeretne egyedi rendszámtáblát készíttetni, tekintse meg a honlapunkon található elérhetőségeket, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!A gépjármű átírás meneterendszámtábla Az autó átírás menete nem bonyolult, ám több lépésből áll. Ha bizonytalanok vagyunk, ajánlott szakember segítségét kérni, de mindenképpen érdemes tudni, milyen teendők vannak.


 • • A gépjármű adásvételi szerződését figyelmesen ki kell tölteni, összesen 4 példányban! 2 darab az eladóé, 2 darab a vevőhöz kerül. Az adatok hitelességéről győződjünk meg, mielőtt aláírjuk a szerződést!
 • • Miután megtörtént az adásvétel, kössük meg a kötelező felelősség biztosítást! Ezt intézzük el minél hamarabb, lehetőleg még aznap, mert a biztosító fedezetlenségi díjat számol fel, így érdekünk, hogy ezt elkerüljük!
 • • A biztosítás megkötése után az eredetvizsga a következő folyamat. Rövid idő alatt elvégzik, azonban érdemes érdeklődni, mert előfordul, hogy későbbi időpontot fogunk kapni.
 • • Miután kézbe kaptuk az eredetvizsgát, az okmányirodába vigyük el az igazolást és az átírás folyamata elkezdődik. Az átírás költségét csekken vagy helyileg is befizethetjük.
 • • Az új forgalmi engedélyt megkapja, amint befejeződött az autó átírása.

Segítünk Önnek az autó átírás folyamatában, a gyors és kényelmes ügyintézés érdekében, bátran forduljon hozzánk!Minden, amit a külföldi autók honosításáról tudni érdemesAutók honosítása Mióta Magyarország csatlakozott az EU-hoz, egyre gyakoribb jelenség, hogy az érdeklődők külföldről szerzik be új autójukat. Ez annak köszönhető, hogy az Unión belül megszűnt az utók évjáratát illető korlátozás, és a vámkezelési kötelezettség is. Azonban a regisztrációs díj továbbra is fennáll.


 • • Milyen költségekkel jár a külföldi autó honosítása? - Nemzeti Közlekedési Hatóságnál vizsgadíjat, plusz egyedi forgalomba helyezési költséget kell fizetni. Ezen kívül a regisztrációs díjat és az okmányirodában a forgalmi engedély illetékét, a törzskönyvet, a rendszámtáblát és az érvényesítő címként kell befizetni.
 • • Hogyan történik a gépjármű honosítási folyamat? - A műszaki vizsgát követi a regisztrációs díj befizetése és az okmányirodában fejeződik be az eljárás. Ezek után az autó magyarországi forgalomba helyezése megtörtént, a honosítás lezárul.
 • • Milyen dokumentumok szükségesek az autó honosításához? - Természetesen a gépjármű külföldi forgalmi engedélye, emellett számla vagy adásvételi szerződés is szükséges, hogy tudjuk a gépjármű eladását igazolni.

Bízza ránk Ön is külföldi autója honosítását, cégünk munkatársai zökkenőmentesen intézik a folyamatot!Reklámozza cégét egyedi rendszámtáblával!Egyedi rendszámtábla Vannak cégek, melyek a különböző munkafolyamatokhoz adott típusú gépjárműveket használnak, például áruszállítás vagy személyszállítás céljából. A legtöbb cég autóin megtalálható a cég logója vagy elérhetőségei, ami persze jó megoldás a népszerűsítésre, ám emellett vannak még remek módszerei a többi járműtől való megkülönböztetésnek.

Például egy egyedi rendszámtábla vagy sorozatrendszám, ami a jó megkülönböztethetőségen kívül egyfajta presztízst is hordoz magában, kiváló módja lehet a cég járműveinek hatékony elkülönítésére a többi forgalomban lévő járműtől. Mindemellett egyfajta bizalmat sugároz a megrendelők, illetve ügyfelek számára azzal, hogy egyedi és félreismerhetetlen megjelenést kölcsönöz cége járműveinek.

Ha szeretne megbízható cégtől egyedi sorozatrendszámot igényelni, akkor ne keressen tovább, megtalálta! Elintézzük Ön helyett az egyedi rendszámokra vonatkozó hivatalos eljárásokat, így Önnek csak a végeredménnyel kell foglalkoznia! Válasszon minket, és tegye igazán figyelemfelkeltővé cége járműflottáját!A külföldről való behozatal meneteA külföldről való behozatal menete Sokan döntenek úgy, hogy határainkon kívül vásárolnak maguknak gépjárművet, és ezt követően ezzel az autóval járják majd a hazai utakat. Ebben az esetben fontos tudni azt is, hogy egy külföldi autó átírása mivel jár. Az adás-vételi szerződés megkötésekor érdemes már a helyszínen gondoskodni arról, hogy a szerződés kétnyelvű legyen, hiszen később is szükség lesz rá, így erről már nem kell intézkedni a hazaérkezést követően.

Előfordulhat, hogy már külföldön szükség lehet egy ideiglenes rendszámra, így ott azt is be kell szerezni. Németországban például a rendszám az autó tulajdonosához tartozik, nem az autóhoz. Magyarországra érve az autó számára igényelni kell egy műszaki adatlapot, amit a Nemzeti Közlekedési Hatóság bocsájt ki. Ez a műszaki adatlap majd meghatározza a jármű környezetvédelmi besorolását, valamint a regisztrációs adó mértékét is. A regisztrációs adó befizetéséről a vámhivatal állít ki egy igazolást, amit az autó papírjaival és az adásvételi szerződéssel együtt el kell küldeni az Okmányirodának. A felelősségbiztosítás megkötését követően a jármű eredetiségvizsgálata is megtörténik, és ha minden elrendeződött, a gépkocsi forgalomba helyezése is megtörténhet.

Forduljon hozzánk és vegye igénybe segítségünket bármilyen külföldi autó átírásában!Próbarendszám használata szabályosanA P rendszám arra a célra lett kitalálva, hogy a szerviz, járműgyártó, autókereskedő vagy a fejlesztő cég tesztelhesse egy próbaút keretein belül az adott gépjárművet. Ezek az autók viszont nyilvántartásban még nem szerepelnek, azért, mert tesztelés alatt van a gépjármű, és ha a tesztelés sikertelen, ezáltal nem kerül forgalomba, akkor ne kelljen feleslegesen kifizetni a műszaki vizsgadíjat, illetéket és egyéb költséget.

A P rendszámos gépjárművet használóknak folyamatosan vezetniük kell egy indítási naplót, melyben feljegyzik, hogy ki, mikor, honnan hová ment az adott gépjárművel. Így a rendőrök könnyedén vissza tudják ellenőrizni, hogy valóban az illetékes személyek használták-e a próbarendszámos autót.

Azonban egyre gyakoribb, hogy a rendőri ellenőrzések ellenére többen használnak P rendszámos gépjárművet, mint ahányan használhatnának. Ezzel szeretnének spórolni, abban bízva, hogy senki nem veszi észre, hogy ők nem jogosultak a P rendszámos autó használatára.

Használja szabályosan autóját, és további információkért böngéssze weboldalunkat, vagy bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Elveszett rendszámtábla? Pótolja gyorsan!Elveszett rendszámtábla? Pótolja gyorsan! Autózás vagy motorozás közben megesik, hogy a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is érhetnek az utakon kisebb-nagyobb balesetek. Egy-egy ilyen kellemetlen meglepetés alkalmával megtörténhet, hogy megkarcolódik az autó karosszériája, letörik a visszapillantó tükör, vagy pedig hazaérve vesszük észre a rendszámtábla hűlt helyét.

Amennyiben Ön is így járt, forduljon hozzánk bizalommal és pótolja a mi segítségünkkel elveszett rendszámtábláját a legrövidebb idő alatt. Mi tudjuk, hogy érvényes rendszámtábla nélkül igencsak nehézkes a közlekedés, de legalábbis nem szabályos. A legtöbben nem engedhetik meg maguknak, hogy napokig, hetekig autó nélkül közlekedjenek, de legalábbis nem várt fennakadást, illetve kellemetlenségeket okoz a megszokott napirend ilyen jellegű felborulása. Spórolja meg magának ezeket a fölösleges problémákat, és inkább bízza ránk az ügyintézést!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és pótolja elveszett rendszámtábláját hosszadalmas és bosszantó ügyintézés nélkül!Motorosként is egyszerűen!!Motorosként is egyszerűen!! Szeretné átíratni a motort, vagy rendszámtábla cserére van szükség? Jó lenne minél gyorsabban és gördülékeny módon oldani meg mindezt? Kérdése lenne a motorral kapcsolatos ügyintézésekről vagy egyszerűen csak elveszett az bürokrácia útvesztőiben? Akkor jó helyen jár!

Cégünk vállalja a motorkerékpár rendszámmal kapcsolatos ügyek intézését is, hiszen mi tudjuk, hogy ez a jármű is éppen annyi figyelmet érdemel, mint egy autó. Amennyiben Ön nem szeretne egymaga vesződni mindennel és szívesen venné a segítséget, akkor nincs más dolga, mint megkeresni minket valamely elérhetőségünkön. Akár egy elveszett motorkerékpár rendszámról van szó, akár egyszerűen csak a motorral kapcsolatos egyéb ügyintézésről, bátran fordulhat hozzánk, hiszen szakembereink naprakész információkkal és gyors megoldásokkal várják!

Ha szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, akkor keressen minket Ön is bizalommal – motorkerékpár rendszám, vagy egyéb kapcsolódó ügyek esetében is segítünk! Várjuk jelentkezését!Mi a különbség az egyéni és az egyedi rendszám között?Mi a különbség az egyéni és az egyedi rendszám között? Először is jó tudni, hogy van különbség az egyedi rendszám és az egyéni rendszámtábla között. A kettő korántsem ugyanaz.

Az egyéni rendszámtábla elosztása ugyanaz, mint a hagyományos, átlagos rendszámoké, vagyis 3+3, de a karaktereket maga választja ki az autótulajdonos. Ára jóval olcsóbb, mint az egyedi rendszámtábláé. Az egyedi rendszámtábla elosztásában is különbözik a többi rendszámtáblától, ugyanis a rendszám karakterei lehetnek 4+2 vagy 5+1-es elosztásúak. Tehát lehet 4 betű és 2 szám vagy éppen 5 betű és 1 szám. Ahogy tetszik, és ahogyan az autótulajdonos szeretné azt.

Mindkét típusú rendszámról elmondható, hogy megéri az árát, hiszen elegendő csak egyszer kiváltani, ezt követően pedig nincs szükség megújításra, örök életre szól. Ennek megfelelően ezek a rendszámok a tulajdonos birtokában maradnak, az autó eladása esetén nem maradnak a gépkocsin. Egy egyéni vagy egyedi rendszámnak rengeteg előnye lehet, de a választás előtt le kell ellenőrizni, nincs e forgalomban már egy másik ugyanolyan rendszámtábla.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha egyéni vagy egyedi rendszámtáblára van szüksége!Alapvető tudnivalók a rendszámtáblákrólAlapvető tudnivalók a rendszámtáblákról A rendszámtábla felszerelése és használata minden, a közlekedésben szabályosan részt venni kívánó jármű, illetve annak tulajdonosa számára kötelező. A járműre felhelyezendő rendszámtábla számát, típusát és elhelyezését jogszabály írja elő. Például a gépkocsik esetében elől és hátul is kell lennie rendszámtáblának, míg a motorkerékpároknál csak hátul szükséges. Az ügyintézést a kijelölt okmányirodában lehet intézni, ott, ahol a jármű tulajdonosa, illetve üzemben tartója lakcíme nyilván van tartva.

A rendszámtábláknak különböző fajtáit tudjuk csoportosítani:

 • • Az első és legáltalánosabb a sorozat rendszámtábla, ami három betűből és három számból áll.
 • • Ezen kívül van lehetőség egyedi rendszámtábla igénylésére is, ami a tulajdonosé marad, nem jár együtt az autóval.
 • • Az ideiglenes rendszámtábla például akkor szükséges, ha a járművet külföldről hozzák be az országba és még nincsenek kész az ide szóló hivatalos okmányai.
 • • Különleges rendszámtábla jár a diplomáciai és nemzetközi szervezetek számára, de a bérelhető járműveké is különbözik a hagyományostól.
 • • Végül öntapadós rendszámtáblát kapnak azok a járművek, amelyeken nincs elég hely a hagyományos rendszám elhelyezésére.

Rendszámtábla készítés ügyében bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, mindenben készséggel állunk rendelkezésére!Mit kell tudni a gépjármű forgalomba helyezés áráról?Mit kell tudni a gépjármű forgalomba helyezés áráról? Ahhoz, hogy a megvásárolt autót törvényesen használhassuk, fontos, hogy a gépjármű fogalomba helyezése is megtörténjen. Sokan felesleges nyűgnek érzik az ügyintézést, pedig ez még a tulajdonost is védi, főleg abban az esetben, ha használt gépkocsit vásárolt, hiszen a része az eredetiségvizsgálat is.

A gépjármű forgalomba helyezés árai évről-évre változnak, de általánosságban elmondható, hogy különböző díja van annak, ha teljesen új autóval szeretnénk járni, ha használt gépkocsi kapcsán intézkedünk, vagy ha külföldről behozott járművet használnánk. Ugyan maga a gépjármű forgalomba helyezés ára szinte elenyésző tétel egy autó vásárlása mellett, de akinek fontos, hogy minél alacsonyabb összeget kelljen kiadnia, már akár a kocsi kiválasztása során is odafigyelhet erre. Maga a folyamat is más a különböző helyről származó járműveknél, hiszen például egy használt darabnál a műszaki alkalmasságot is igazolni kell – nem véletlen hát, hogy a végösszeg sem állandó.

Amennyiben szeretne többet tudni a gépjármű forgalomba helyezésről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!Érdekességek: A rendszámtáblák történeteÉrdekességek: A rendszámtáblák története Az első automobilok még nem rendelkeztek rendszámmal, azonban hamarosan felmerült az igény arra, hogy valahogyan nyilvántartásba kerüljenek az utakon közlekedő gépjárművek. Magyarországon az 1900-as évek elejétől kezdve van rendszám az autókon. Ekkor még természetesen nem volt túl sok autó az országban, ez csak a felsőbb társadalmi rétegek kiváltsága volt.

A világháborúk előtt kerületekre osztották az országot, és ezek számai jelentek meg a rendszámtáblákon. A háborúk után azonban megszaporodtak az illegális rendszámok, ezért 1948-tól újakat vezettek be, valamint kötelezővé tették a műszaki vizsgát. Ettől az időszaktól kezdve vannak hiteles, nyilvántartott adatok a gépjárművekről.

1990-től létezik a ma is ismert formátum, ami három betűből és három számból áll. A rendszámtábla színe fehér lett, melyen a számok feketék. Ez alól kivételt képeznek bizonyos járművek rendszámtáblái, mint például: diplomaták autói, mentők, taxik, lassú járművek, teherautók. Ma már arra is van lehetőség, hogy egyedi rendszámtáblát készíttessünk magunknak.

Rendszámtábla készítés kapcsán bátran keressen fel minket!Mit tegyen, ha elveszik a rendszámtáblája?Mit tegyen, ha elveszik a rendszámtáblája? Amikor egy gépjármű tulajdonosának elveszik a rendszámtáblája, rendkívül kellemetlen helyzet alakul ki, hiszen ahhoz, hogy valaki hivatalosan is közlekedhessen autójával az utakon, elengedhetetlenek a kocsi elejére és hátuljára szerelt azonosítók. Ha jelenleg Ön is hasonló cipőben jár, gondoskodjon mihamarabb az új rendszámtábláról, hiszen szerencsére gyorsan elintézheti a pótlását!

Az elveszett, ellopott, vagy megrongálódott rendszámtábláról azonnal tájékoztatni kell a hatóságokat, akik a szolgáltatási díj ellenében gondoskodnak a gyártótól való megrendelésről. Időközben elindul az ügyintézés folyamata is, amikor a megrongálódott rendszámtáblákat bevonják, az eltűnteket, vagy ellopottakat pedig nyilvántartásba veszik. Ezután Önnek már csak várnia kell az új rendszámtáblájára.

Az ügyintézéshez ne feledkezzen meg okmányairól és az eljárás díjáról! Ha további kérdése lenne ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken!Motorkerékpár rendszám ügyintézés a legegyszerűbbenMotorkerékpár rendszám ügyintézés a legegyszerűbben Új motorkerékpár rendszámra van szüksége? Aggódik az ezzel járó procedúra miatt? Nincs ideje arra, hogy hivatalból-hivatalba járjon, órákig várjon, amíg sorra kerül, hogy aztán végre ténylegesen kézhez kapja a motorkerékpár rendszámot?

Ezzel nincs egyedül, a hivatalos ügyintézés és az ezzel járó bürokratikus akadályok sokaknak elveszik a kedvét a személyes intézkedéstől. A jó hír az, hogy van választása, és nem kell saját magának gondoskodnia a motorkerékpár rendszámról! Egyszerűen csak annyit kell tennie, hogy felkeres egy illetékes szolgáltatót, a többit pedig rájuk bízza!

Forduljon hozzánk bizalommal, és engedje át nekünk a motorkerékpár rendszámmal kapcsolatos ügyintézést! Mindenről gondoskodunk, valamennyi szükséges, hivatalos dokumentumot beszerzünk, az összes fontos elintéznivalót megszervezzük és tájékoztatjuk Önt a fejleményekről.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, és részletes információkat kaphat a motorkerékpár rendszám ügyintézéssel kapcsolatban!Mit takar a sorozatrendszám fogalma?Mit takar a sorozatrendszám fogalma? A sorozatrendszám fogalma nem mindenki számára ismert, pedig amit takar, azzal nap, mint nap találkoznak a gyalogosok, gépjárműtulajdonosok egyaránt.

A sorozatrendszám nem más, mint a rendszámok legáltalánosabb, legelterjedtebb formája, ami hazánkban három betűből és három számból áll. Ez a rendszámforma 1990 augusztusa óta kötelező minden újonnan forgalomba helyezett gépjármű esetében. A sorozatrendszámot a gépjármű-tulajdonos bejelentett lakcíméhez tartozó okmányirodában kell igényelni. Az ügyintézés folyamata sokkal egyszerűbb és rövidebb határidejű, ugyanis a sorozatrendszámokat hatóságilag generálják, ennek folyamata pedig nem hosszadalmas, így a járműtulajdonos pár nap alatt átveheti a rendszámot.

Ha további kérdése lenne a sorozatrendszámokat illetően, vagy rendszámtáblával kapcsolatos ügyintézésben szeretné kérni kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! A minőségi, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk!Egyedi rendszámtáblákkal kifejezheti személyiségét az utakon is!Egyedi rendszámtáblákkal kifejezheti személyiségét az utakon is! A legtöbb ember az élet minden területén szeretné kifejezni személyiségét, ezért kedvelik az egyedi megoldásokat. Közöttük vannak olyanok, akik sokkal tovább mennek, és nem csak az otthonukkal és az öltözködésükkel mutatják meg magukat, hanem a gépjárművükkel is, ami nem feltétlenül az autó különleges kialakításában, hanem az egyedi rendszám használatában teljesedik ki.

Az egyedi rendszámok igazán figyelemfelkeltőek, és természetesen a gépjárműtulajdonos önkifejezéséhez járulnak hozzá. Elkészítésüknek csakis a fantázia szabhat határt, szinte bármi megvalósítható, azonban érvényesítésükhöz és szabályos használatukhoz mindenképp hatósághoz kell fordulni, ugyanis nem lehet öntörvényűen, csak úgy használatba venni az egyedi rendszámokat.

Ha Ön is szeretné kifejezni személyiségét az utakon is, döntsön az egyedi rendszámok mellett! Ügyintézésben, kérdésekben kollégáink a rendelkezésére állnak, ehhez azonban szükséges felvennie velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Várjuk jelentkezését!A próbarendszám igényléséről és használatárólA próbarendszám igényléséről és használatáról A próbarendszámot csak bizonyos esetekben lehet igényelni, nem minden jármű esetében szabályos a felszerelése. Próbarendszámot kaphat forgalomból kivont, de közlekedésre alkalmas jármű, olyan autó, amit javítani visznek vagy éppen kereskedni szeretnének vele. Ezekből az esetekből is egyértelmű, hogy a próbarendszám ideiglenes, amit nem viselhetnek a hagyományos módon közlekedő járművek.

A próbarendszámmal felszerelt autókat, járműveket szabályosan csak az a személy vezetheti, akinek a nevére szól az igénylés. Az ilyen típusú rendszámot évente kell igényelni és a használatáért minden érintett bérleti díjat köteles fizetni. A próbarendszámokkal kapcsolatban igen gyakoriak a visszaélések, sokan továbbadják, bérbeadják őket, amiért viszont komoly bírság jár.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat a próbarendszám kiváltásával kapcsolatban! Mindenben segítünk és igyekszünk a legrövidebb idő alatt elintézni a formaságokat, hogy Ön használatba vehesse a rendszámot!Lehet, hogy eltűnnek a hagyományos rendszámtáblák?Lehet, hogy eltűnnek a hagyományos rendszámtáblák? Rendszámtáblák nélkül elképzelhetetlenek a gépjárművek, azonban nem olyan rég napvilágot látott egy hír, miszerint az amerikai Sacramento városában már szakemberek tesztelik azokat a rendszámtáblákat, amelyek nyugdíjba küldhetik a már jól megszokott, fém táblákat.

A világban nagyjából mindenhol egyforma szisztéma alapján állítják elő a rendszámtáblákat, azonban az említett újításban már teljesen digitális alapokra helyezik az autó azonosítására szolgáló táblákat. Ez egy kijelző, amelyen ugyanúgy e-ink jeleníti meg a számokat és betűket, mint amilyet például az e-book olvasók gyártói is használnak, emiatt távolról nem is nagyon látni a különbséget a modern és a hagyományos rendszámtáblák között.

A digitális rendszámtáblán nemcsak a rendszám kerülhet feltüntetésre, hanem a különböző jogosultságokat adó matricák, sőt, hirdetéseket és más szövegeket is kijelezhetnek rajta. A rendszámot csak parkolás közben lehetne lecserélni más szövegre, de emellett a rendszám is kisebb betűmérettel lenne olvasható.

Mivel ez az innováció még csak tesztelés alatt van, pár évet várni kell rá, hogy a gyakorlatban is használható legyen. Addig is, ha kérdései lennének a rendszámtáblák ügyintézésével kapcsolatban, vagy segítségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Az egyedi rendszámtábla lehetőségeirőlAz egyedi rendszámtábla lehetőségeiről Az egyedi rendszámtábla nem csak arra jó, hogy valaki kitűnjön vele a tömegből. Lehet egyedi és lehet egyéni is egy rendszámtábla, attól függően, hogy mi a célja vele az autótulajdonosnak. Tény, hogy egy egyedi rendszámtábla nem tartozik az olcsó kiadások közé, de megvannak a maga előnyei. Milyen előnyöket élvezhet egy autós, aki egyedi rendszámtáblát vásárolt magának?

Az egyik legnagyobb előnye például az, hogy ha autópálya-matricát vásárol az ember, akkor a rendszám bediktálása gyorsabb és egyszerűbb. Ha valaki sokat utazik, ezzel sok energiát spórolhat meg.

Fontos tudni a különbséget az egyéni és egyedi rendszámtábla között is. Az egyéni rendszámtábla esetében a tulajdonos adhatja meg a betűk és számok tetszőleges kombinációját, míg az egyedi rendszámtábla esetében szinte bármi rákerülhet a rendszámtáblára. Itt kevés kivételről eltekintve számok és betűk kombinációja, szavak is szóba jöhetnek, de a forma négy betűt és két számjegyet vagy öt betűt és egy számjegyet tartalmazhat. Az árát ehhez mérten elég magasra is helyezik.

Ha érdeklődik az egyedi rendszámtábla iránt, keressen meg minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!Elakadt a rendszámtábla ügyintézésben? Mi segítünk!Elakadt a rendszámtábla ügyintézésben? Mi segítünk! Egyes esetekben, amikor hivatalos ügyeket kell intézni, előfordulhatnak olyan buktatók, amelyek késleltetik az ügyintézés menetét, ráadásul ezek olyan tényezők is lehetnek, amelyeket még egy, az adott területen tapasztalt ügyfél sem tud értelmezni. Nincs ez másképp a rendszámtáblák ügyintézésével sem, ahol számtalan buktatóval találkozhatnak az emberek. Ha Ön ezzel kapcsolatban elakadt, és nem szeretne jelentős időt és energiát pazarolni az ügyintézésre, forduljon hozzánk bizalommal segítségért!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy számos probléma merülhet fel a rendszámtábla ügyintézésekor, bármilyen buktató kapcsán felkereshet bennünket. Kollégáink tapasztalt, naprakész információkkal rendelkező szakemberek, akik a legújabb szabályozások ismeretében segítenek eligazodni Önnek a rendszámtáblákkal kapcsolatban, így jelentős mértékben csökkenhet az ügyintézés időtartama.

Spóroljon velünk időt és energiát, válassza a stresszmentes ügyintézését a rendszámtáblákkal kapcsolatban, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Egyedi rendszámokkal kapcsolatban érdeklődjőn elérhetőségeinken!