Facebook
Pinterest
Blogger
Twitter
@rendszamtabla Tweetjei

Gépkocsi honosításKérjen gépkocsi honosításhoz profi segítséget, ha nem szeretne várni!

Gépkocsi honosítás

Szeretné, ha a gépkocsi honosítás folyamata a tervek szerint, rövid időn belül lezajlana? Keressen bennünket, itt profi segítséget kaphat!

A gépkocsi honosítás sokak számára óriási terhet jelent, elsősorban amiatt, mert nem igazán van tapasztalatuk, rálátásuk erre a területre. Sajnos, az esetek nagy részében ez valóban hátrányt okozhat, hiszen ebben a formában tovább is tarthat az ügyintézés folyamata, ami még több kényelmetlen helyzetet eredményezhet.

Az, hogy a gépkocsi honosítás folyamata tovább tartson a tervezettnél, sokaknál nem jöhet szóba. Alapvetően szűkös az időbeosztásuk, nagyon nehezen tudnak erre időt, energiát szánni, így elég kellemetlen lenne, ha még pluszban kellene ezzel foglalkozni. Ráadásul kapkodva, idegesen ténylegesen nem is lehet pontot tenni az ügyintézés végére.

Ha az ember elkerülné a kényelmetlenségeket, és véletlenül sem szeretne plusz időt, energiát rászánni a gépkocsi honosításra, a legjobb, ha hozzánk fordul! Ezen a területen kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk, tudjuk, hogy melyek az ügyintézés azon részei, amelyek esetleg kockázatosak lehetnek az időben történő befejezés szempontjából.

Profi segítséggel jóval gördülékenyebb és problémamentesebb a honosítás folyamata. Véletlenül sem merülhetnek fel akadályok, minden a tervek szerint haladhat, így az ügyfél maximálisan elégedett lehet, és a nyugalmát is meg tudja őrizni még a sűrű beosztása mellett is.

Ügyfeleinket mindenről tájékoztatjuk, részletes információkat kaphatnak többet között a szükséges papírokról is, így a hiányzó dokumentumok miatt sem kell számolni hosszú várakozási idővel.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné, ha segítenénk a gépkocsi honosításban? Legyen az ügyfelünk, nyerjen időt, energiát, velünk elkerülheti az idegeskedést! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról.

Ha kérdezni szeretne a honosításról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Költségek és teendők a gépkocsi honosításhoz

Gépkocsi honosítás

Külföldről behozott autóra a gépkocsi honosítás ügyintézését és költségeit kell számolni. Az ügymenet elintézése gyorsabb, ha mi csináljuk Ön helyett!

A külföldi autóknak át kell esniük egy kis adminisztráción, mielőtt a hazai forgalomba léphetnek. Ez az eljárás minden járműre nézve kötelező, ami másik országból érkezik hozzánk. A honosításnak külön költségei is vannak, ami a jármű tulajdonosának a pénztárcáját teheli.

Milyen árral számolhat az, aki most szeretné a gépkocsi honosítást elintézni? A legfrissebb adatok alapján el lehet készíteni egy előzetes kalkulációt is, ami körülbelül meg tudja mutatni, hogy milyen anyagi áldozattal jár a külföldi gépkocsi behozatala.

A gépkocsi honosításhoz a tulajdonosnak meg kell adnia a forgalmi engedélyben szereplő információkat. A külföldi autó melyik országból érkezik, milyen meghajtással rendelkezik (benzin, dízel, elektromos, hibrid vagy plug-in hibrid), mekkora a hengerűrtartalma, a teljesítménye és melyik évben, illetve hónapban helyezték legelőször forgalomba.

A jármű átfogó ellenőrzésen esik át, ami magába foglalja az eredetiség vizsgálatát, a műszaki vizsgát. Számos illetéket ki kell fizetni, a törzskönyvre, átírásra, forgalmi engedélyre, a rendszámtáblára. Ott van még a regisztrációs adó, a honosítási megbízási díj is. Külön díjak vonatkoznak azokra a járművekre, amiket az Európai Unió területéről hoznak és azokra, amiket azon kívülről. 

Érdemes tudni arról is, hogy jelenleg az elektromos autók honosítása számít a legolcsóbbnak, amire pályázatok is elérhetőek. A környezetvédelem ügyét felkarolva, az elektromos járművek használatát támogatja hazánk is.

Az autóját szeretné minél előbb megkapni és volán mögé ülni? Nem akar elveszni a hivatalos ügyintézés végtelen köreiben? Nincs se türelme, se ideje sorba állni, ügyintézőkkel vitatkozni és a szabadidejét sem akarja az ilyen és ehhez hasonló tevékenységre áldozni? Nem is kell, hiszen megteheti, hogy a gépkocsi honosítást erre a területre szakosodott irodát bíz meg! A szolgáltatásunkat rendelje meg a weblapunkon található elérhetőségeken!

Gépkocsi honosítás fennakadás nélkül?

Gépkocsi honosítás

Gépkocsi honosítás fennakadás nélkül? Vegye igénybe szolgáltatásunkat, aminek keretein belül profi segítséget kaphat az ügyintézéshez!

Amikor gépkocsi honosításra van szükség, sokan aggódnak az ügyintézés folyamata miatt, ugyanis ezen a területen nincs túl sok tapasztalatuk. Mielőtt belevágnak, egyesek csak reménykedni tudnak abban, hogy minden a legnagyobb rendben fog haladni, azonban sajnos nem mindig alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt az emberek eltervezik. Aki nem látja át kellően a rendszert, és annak buktatóit, elég hamar problémákba ütközhet bele, amelyek tovább növelik az ügyintézés menetét. Ez az időszak sokak számára lehet megpróbáltató. Amennyiben Ön nem szeretne kényes helyzetekbe kerülni, és a reménykedés helyett biztosra menne, keressen minket a gépkocsi honosításért!

Cégünk sokkal kényelmesebb és egyszerűbb megoldást kínál a gépkocsi honosításhoz. Ha bennünket választ, nem érhetik kellemetlenségek, hiszen csapatunknak kellő tapasztalata, gyakorlata van már. Az évek során rengeteg ügyfelünknek segítettünk abban, hogy gyorsan, gördülékenyen megtörténjen a gépkocsi honosítás. Naprakészek vagyunk az információkat illetően, így az sem fordulhat elő nálunk, hogy valamilyen módosítás miatt merülnének fel hiányosságok. Azért is érdemes hozzák fordulni a gépkocsi honosításért, mert rengeteg időt, energiát tud megspórolni. Ha túlságosan elfoglalt, szoros a beosztása, a legjobb, ha szolgáltatásunkat választja, amellyel jelentős terhet vehet le a válláról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a munkánkkal és a szolgáltatással egyaránt.

gépkocsi honosítás velünk zökkenőmentes és gyors, bonyolítsa le problémák nélkül az ügyintézést, és kérje bátran segítségünket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Foglalkozunk még rendszámtábla ügyintézéssel is, így, ha ezzel kapcsolatban is segítségre lenne szüksége, gondoljon ránk! Ha kérdései lennének, hívjon bennünket telefonon vagy írjon e-mailt, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Gépjármű forgalomba helyezés: ügyintézés külföldről behozott autókra!

A gépjármű forgalomba helyezésének ügyintézését magunkra vállaljuk! Segítjük ügyfeleinket a procedúra lerövidítésében!

A külföldről vásárolt autó sok autóvásárló szemében vonzó ajánlatot jelent. Ez nem csoda, ha egy kis kutatás után szembesülünk azzal, hogy egyes modellek jóval kedvezőbb áron elérhetőek, mint hazánkban. Az alacsonyabb árral vagy a különleges modellekkel azonban együtt jár az is, hogy a gépjármű forgalomba helyezésének intézését is meg kell szervezni az autó új tulajdonosának. Az autónak szüksége van a hazai használathoz érvényes papírokra, engedélyeztetésre is.

A gépjármű forgalomba helyezés világos lépésekből áll és csupán néhány dolgot kell hozzá megszervezni, ám ez időigényes lehet, ha valaki nem jártas a területen. A gépjármű forgalomba helyezést csak bízza ránk és a mi közreműködésünknek köszönhetően már rövid időn belül utazhat az új autóban!

A külföldről behozott autóknak a vételára csak az első tételt jelenti, a további ügymenet díját is ki kell fizetnie a tulajdonosnak. A díjak megfizetése mellett a szükséges dokumentumokat és engedélyeket is be kell szerezni. Itt tudunk segíteni a hozzánk forduló ügyfeleknek. Önnek nem kell hivatalokba járni, sorszámot húzni, ügyintézőkkel tárgyalni. Mi ezt elvégezzük Ön helyett, a gépjármű forgalomba helyezését pedig hiba nélkül lebonyolítjuk. A gépjármű forgalomba helyezésének megvan a maga hivatalos eljárása. Szerepel a listán a Közlekedési Hatósággal való kapcsolatfelvétel, eredetiségvizsgálat, a felelősségbiztosítás elintézése, a vám kifizetése vagy pedig a regisztrációs adó rendezése, a magyar hatósági engedély, illetve a nyilvántartásba vétel ügyintézése.

Amennyiben úgy gondolja, hogy megéri Önnek ilyen szolgáltatásba fektetni és szeretne időt spórolni az ügyintézésen, akkor forduljon bizalommal a mi cégünkhöz! A tevékenységünkkel kapcsolatban minden információt megadunk az érdeklődőknek. Rendelje meg színvonalas szolgáltatásunkat, miután megtörtént az autóvásárlás! A honlapon szereplő elérhetőségek egyikén keressen minket!

 • >> gyors

  Budapesten és környékén
  akár 1-2 órán belül!

  Az ország egész területéről befutó ügyfeleknél is 1-2 nap átfutási idő, a lehető leggyorsabb okmányirodai, rendszám, autóvizsgáztatás és egyéb területeken történő ügyintézés.

 • >> egyszerű

  Vállaljuk a hivatali ügyintézés nehézségeit...

  Mi majd sorban állunk Ön helyett! Okmányirodai ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, autó regisztrációs adó befizetése, próbarendszám kiváltása, illetve a teljes forgalomba helyezés.

 • >> rugalmas

  Egyedi igények és
  személyes ügyfélkapcsolat

  Segítünk eligazodni a bürokrácia útvesztőjében! Megrendelőink között magánszemélyek, autószerelő műhelyek, vállalatok, autószalonok, autó és motorversenyzők, veterán autósok, diplomáciai testületek, fuvarozó cégek találhatók.